Ce șanse sunt să se mai întoarcă elevii la școală în acest an? Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, invitat la interviurile HotNews LIVE vineri, de la ora 14.00 - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3869luni 29 nov 2021

Ce șanse sunt să se mai întoarcă elevii la școală în acest an? Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, invitat la interviurile HotNews LIVE vineri, de la ora 14.00

de I.H. Miercuri, 27 octombrie 2021, 17:11
- a A+
Imagine
Școlile și grădinițele sunt închise, iar copiii sunt într-o vacanță forțată de două săptămâni, neexistând însă apoi certitudinea că vor reveni în bănci. Ce șanse sunt ca școlile să mai fie deschise cu prezență fizică în acest an? La ce schimbări ar trebui să se mai aștepte părinții? Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, este invitat la interviurile HotNews.ro LIVE, vineri, de la ora 14.00. Interviul fusese programat astăzi, însă ministrul Educației ne-a anunțat că a intervenit o urgență în agenda sa, urmând să vină în studioul HotNews vineri la ora 14.

  • Cititorii HotNews.ro îi pot pune întrebări invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele conținând injurii sau atacuri la persoană nu vor fi aprobate.
INTERVIUL în format LIVE-TEXT, aici:
Interviul va fi transmis pe conturile de Facebook și YouTube ale HotNews.ro.
91724 de afisariMasuri cu rost
Casargoz [anonim], Miercuri, 27 octombrie 2021, 17:21
0/0
O decizie buna se bazeaza pe date. Are ministerul ideie cati elevi au trecut prin boala?
Cati sunt vaccinati?

Care este pobabilitatea ca intr-o clasa cu 30 de elevi in care au fost 10 cazuri confirmate sa nu fi trecut prin procesul de imunizare.
Daca copii s-au vaccinat, de ce le interzicem accesul in scoala?
Daca majoritatea elevilor dintr-o scoala a trecut prin boala , de ce inchidem scoala? pe cine protejam?
Ce șanse sunt sa nu mai fie Cîmpeanu ministru?
Argon [utilizator], Miercuri, 27 octombrie 2021, 17:40
0/0
Eu as pune o alta întrebare: Ce șanse sunt sa nu mai fie Cîmpeanu ministrul învățământului?

Este mai mult decât evident ca revenirea elevilor la scoală înainte de 1 mai 2022 nu va face decât sa pună gaz pe foc și sa ducă la o creștere abrupta a numărului morților de Covid-19, asa cum s-a întâmplat in anul școlar trecut și la începutul celui prezent.

Cu Cîmpeanu ministru, după valul actual de toamna, mai scoatem unul in iarna și altul la primăvară iar asta doar ca sa tina școlile deschise câteva săptămâni înainte de fiecare val.

Peste jumătate din decedații de Covid-19 se datorează încăpățânării lui Cîmpeanu, un individ care ar trebui băgat la închisoare pentru zădărnicirea combaterii unei epidemii. De altceva decât de scoală cu prezenta fizica nu iți vorbește.
inca 31 de comentarii comenteaza