Nicolae Ciucă, premierul desemnat: Îmi voi juca șansa până la capăt - Hotnews Mobile
1 € 1 USD duminică 05 dec 2021

Nicolae Ciucă, premierul desemnat: Îmi voi juca șansa până la capăt

de L.P. Miercuri, 27 octombrie 2021, 16:42
- a A+
Imagine
Premierul desemnat, Nicolae Ciucă a declarat, miercuri că, în acest moment, are mandat pentru formarea unui guvern minoritar și dă asigurări că va depune până sâmbătă în Parlament programul de guvernare și lista cu miniștrii. Ciucă mai spune că își va duce până la capăt mandatul de premier desemnat.


"Guvernul nu poate sa fie învestit până sâmbătă, seara depunem programul de guvernare și lista nominală a miniștrilor din cabinet, urmând ca săptămâna viitoare, în funcție de programul stabilit de BP-uri, să intre la vot", a declarat Ciucă la sediul PNL din Modrogan.

Întrebat dacă își va depune mandatul până la un vot în Parlament, Ciucă a răspuns: "În niciun caz. Îmi voi juca șansa până la capăt".

Premierul desemnat a mai spus că o posibilă flexibilizare a mandatului urmează să fie discutată şi decisă în partid cel târziu vineri. Întrebat când ar putea fi luată decizia în PNL, Nicolae Ciucă a spus: "Pot să avansez o dată, nu mai târziu de vineri, vineri este cel mai târziu cînd putem avea acest BPN".
6042 de afisarideclaratie de fotbalist...
Ismail Paine de circ [utilizator], Miercuri, 27 octombrie 2021, 16:56
+20/28
... si totusi, asta nu trebuia sa iasa la pensie la 40 de ani? ce mai arde gazu degeaba pe aici, ca un logan MAI?
Deci Ciolos era injurat cand ducea mandatul
Susufler0 [utilizator], Miercuri, 27 octombrie 2021, 17:12
+19/27
de a incerca sa formeze guvernul pana la capat iar lui Ciuca (aflat intr-o situatie si mai precara !) nu-i spune nimeni ca se face de ras si ca pierde timp pretios !
inca 31 de comentarii comenteaza