Actorul James Michael Tyler, interpretul lui Gunther din serialul "Friends", a murit la vârsta de 59 de ani - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3869luni 29 nov 2021

Actorul James Michael Tyler, interpretul lui Gunther din serialul "Friends", a murit la vârsta de 59 de ani

de Redactia Luni, 25 octombrie 2021, 8:29
- a A+
Imagine
Actorul James Michael Tyler, cunoscut pentru interpretarea lui Gunther în serialul "Friends", a murit la vârsta de 59 de ani de cancer la prostată, a confirmat managerul lui pentru Variety.


Tyler a murit liniştit, în locuinţa sa din Los Angeles, conform sursei citate de News.ro.

Actorul a fost diagnosticat cu cancer la prostată în stadiu avansat în septembrie 2018. El şi-a spus povestea la începutul acestui an la emisiunea "Today". A lucrat şi ca activist pentru persoanele cu prostată pentru a face un prim test de sânge încă de la vâsta de 40 de ani.

"A fost cunoscut ca actor, muzician, un avocat al conştientizării cu privire la cancer şi un soţ iubitor. Michael a iubit muzica live împreună cu formaţia sa Clemson Tigers. Dacă îl întâlneai o dată, ţi-l făceai prieten pe viaţă", a scris managerul său.

"Warner Bros. Television deplânge pierderea lui James Michael Tyler, un actor iubit şi parte integrantă a familiei noastre Friends. Gândurile noastre se îndreaptă către familia sa, colegi şi fani", se arată pe contul "Friends" de Twitter.

Tyler este binecunoscut pentru rolul Gunther, un angajat al cafenelei Central Perk, îndrăgostit de Rachel, interpretată de Jennifer Aniston, în serialul popular al NBC. Anul acesta, el a avut o apariţie prin videoconferinţă la HBO Max în specialul "Friends: The Reunion".

În afară de "Friends", Tyler a mai apărut în seriale precum "Sabrina the Teenage Witch", "Scrubs" şi "Modern Music".


5640 de afisaripoftim?
AlinP [utilizator], Luni, 25 octombrie 2021, 9:17
+4/6
Cate tigle iti trebuie sa iti lipseasca de pe casa ca sa spui persoane cu prostata in loc de persoanede sex masculin???
e corect asa
Hans Metter [utilizator], Marţi, 26 octombrie 2021, 14:33
0/0
nu toate persoanele cu prostata sunt sau se considera de sex masculin
comenteaza