Drulă: Să nu uităm cine a declanşat această criză şi de ce suntem în măgăria asta de situaţie de două luni Florin Cîţu şi Klaus Iohannis - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3767duminică 05 dec 2021

Drulă: Să nu uităm cine a declanşat această criză şi de ce suntem în măgăria asta de situaţie de două luni Florin Cîţu şi Klaus Iohannis

de I.B. Joi, 21 octombrie 2021, 0:34
- a A+
Imagine
Vicepreşedintele USR Cătălin Drulă a afirmat, miercuri seară, la B1 TV, că USR şi-a asumat onest că va guverna, într-o perioadă în care niciun alt partid nu a dorit să facă acest lucru. "Nu vor niciunii să guverneze, n-au vrut nici să guvernăm noi", a afirmat Drulă, precizând că actuala criză politică a fost creată de Klaus Iohannis şi Florin Cîţu, potrivit News.


"Noi am făcut un gest de responsabilitate – ne-am asumat guvernarea când n-o voia nimeni. La consultările de la Cotroceni n-a propus premier nici PNL, nici PSD. Noi ne-am asumat acest lucru, am mers în mod onest către PNL şi UDMR pentru a reface coaliţia, nu au vrut. Am mers cu un guvern monocolor, am zis: «Trecem iarna, votaţi-ne că ne asumăm». Nu am ales o variantă confortabilă", a declarat miercuri seară, la B1 TV, Cătălin Drulă.

Vicepreşedintele USR consideră că actuala criză politică a fost creată de Klaus Iohannis şi Florin Cîţu.

"Nu vor niciunii să guverneze, n-au vrut nici să guvernăm noi. Am luat act de acest lucru, dar să nu uităm cine a declanşat această criză şi de ce suntem în măgăria asta de situaţie de două luni – Florin Cîţu şi Klaus Iohannis. Nu e niciun motiv rezonabil şi normal la cap să fim în acest punct altul decât acea obsesie cu Congresul PNL pe care trebuie să-l câştige Florin Cîţu", a mai afirmat Drulă.

Întrebat de ce USR se cramponează de persoana lui Florin Cîţu, Drulă a afirmat: "Problema cu Florin Cîţu e că face rău României, de asta nu-l vrem pe Cîţu, de asta am plecaat din Guvern, că a făcut rău României: a luat 50 de miliarde pe care să le dea mită electorală primarilor, în loc să dea bani Sănătăţii, şi a arătat colega Ioana Mihăilă, sau să dea bani pentru căile ferate".


5659 de afisariApasat pe acceleratie
Unu-2 [utilizator], Joi, 21 octombrie 2021, 1:06
+26/38
Trebuie apasat pe acceleratie si spuse aceste lucruri mult mai des si mai raspicat. Iohannis si Citu sind direct responsabili, iar acest lucru trebuie spus in fata.
Criza
GazarPro [utilizator], Joi, 21 octombrie 2021, 1:57
+19/29
declansata de comportarea imbecila a acestui impostor de Catzu, care n'a fost in stare nici sa'si termine studiile liceale fiind gasit cu lacune grave de control mintal. Mai si iresponsabili sunt sustinatorii lui din PNL si Johannis care'l sustin pe acest gropar al Romaniei.
inca 8 comentarii comenteaza