Copil din Buzău care amenința că se sinucide după restricționarea accesului la un joc online, identificat cu ajutorul Interpol - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3767duminică 05 dec 2021

Copil din Buzău care amenința că se sinucide după restricționarea accesului la un joc online, identificat cu ajutorul Interpol

de Redactia Miercuri, 20 octombrie 2021, 20:41
- a A+
Imagine
Un copil din judeţul Buzău care a anunţat că se sinucide după ce i-a fost restricționat accesul la un joc online a fost identificat cu ajutorul Interpol, anunță Poliţia Română.


Conform sursei citate, un copil, utilizator al unei platforme de jocuri online, a alertat autorităţile la nivel mondial, prin transmiterea unui mesaj care conţinea ameninţări că se sinucide.

Totul a plecat de la disputa pe care a avut-o cu un alt utilizator al platformei, în urma căreia contul lui a fost blocat de către administrator. Fiindu-i imposibil să îşi continue jocurile, copilul a transmis un mesaj prin care a ameninţat că se sinucide dacă nu îşi recuperează contul de joc.

Poliția spune că reprezentanţii site-ului au alertat imediat Interpol Washington, iar în urma verificărilor s-a stabilit că este vorba despre un copil din Buzău.

"Cu ajutorul colegilor noştri de la Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională - Biroul Naţional Interpol şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, s-a reuşit identificarea minorului şi înlăturarea stării de pericol", precizează Poliția, care le reamintește părinţilor că supravegherea copilului este necesară inclusiv în mediul online.


3461 de afisariTe iau si fără cip
Dogul [utilizator], Miercuri, 20 octombrie 2021, 21:22
+8/8
Vedeți acum, șoșocarilor, că nu e nevoie să te cipeze. Dacă vor să te găsească atunci când o comiți, te gasesc.
comenteaza