Cătălin Drulă: Poate că şi preşedintele înţelege că e mai importantă ţara decât un om oricât de Superman ar fi / Mulţi oameni din PNL înţeleg că nu se mai poate cu Florin Cîţu - Hotnews Mobile
1 € 1 USD duminică 05 dec 2021

Cătălin Drulă: Poate că şi preşedintele înţelege că e mai importantă ţara decât un om oricât de Superman ar fi / Mulţi oameni din PNL înţeleg că nu se mai poate cu Florin Cîţu

de N.O. Duminică, 17 octombrie 2021, 22:30
- a A+
Imagine
Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, speră că preşedintele Klaus Iohannis va înţelege că ţara este mai importantă decât un om “oricât de Superman ar fi" şi că nu se poate ţara într-un singur om, referindu-se la susţinerea pe care Partidul Naţional Liberal i-o acordă lui Florin Cîţu pentru a continua să fie premier şi într-un alt guvern, relatează News.ro.


Drulă a declarat, duminică, la Digi 24, că încă sunt resurse în actuala configuraţie a Parlamentului să funcţioneze coaliţia.

"Cred că sunt din ce în ce mai mulţi oameni din PNL care înţeleg că nu se mai poate cu Florin Cîţu, poate că şi preşedintele înţelege şi sper să înţeleagă că e mai importantă ţara decât un om oricât de Superman ar fi, dacă îmi permiteţi o licenţă, şi că nu ne putem bloca într-un om cu ţara. Cred că încă există resurse în această configuraţie a Parlamentului rezultată în decembrie 2020, dacă nu, e cinstit până la urmă să mergem către alegători", a afirmat fostul ministru al Transporturilor.

Întrebat dacă are semnale că PNL ar renunţa la Florin Cîţu pentru funcţia de premier, Cătălin Drulă a răspuns: "Discuţiile care sunt private rămân private, dar am semnale că sunt mulţi oameni din PNL cu capul pe umeri, oameni pe care îi respect, pe care îi respectăm ca parteneri care nu sunt în regulă cu ce s-a întâmplat. (...) Sunt mulţi care nici nu l-au dorit premier sau preşedinte, deci nu e o surpriză că există astfel de oameni. (...) Impresia mea este că sunt foarte mulţi oameni care înţeleg că omul este problema, nu soluţia şi soluţia înseamnă să avem alt premier".


3188 de afisaripentru asta ar trebui
justin [utilizator], Luni, 18 octombrie 2021, 0:54
+4/6
sa vorbesti cu colegii de partid sau eventual, sa fi citit vreo stire din ultimele 1-2 luni?

Cand il demiti pe Voiculescu fara motiv (bun, publicarea datelor despre esentiali)
Cand il demiti pe Stelian Ion pe motiv ca nu a desfiintat SIIJ blocata de udmr sau ca nu e de acord cu un PNDL3 fara criterii pentru alocare sau cheltuirea banului
Cand organizezi un congres, masluiesti date din sanatate ca sa nu ai restrictii, te coalizezi cu psd ca sa nu se depuna motiune, prelungesti criza politica la nesfarsit... ah stai, aii dreptate, astea sunt impotriva poporului, nu a pnl. Banuiesc ca pnl o sa o simta totusi, la urmatoarele alegeri.
Nu mai denaturati istoria
George. [utilizator], Luni, 18 octombrie 2021, 0:44
+3/5
Mai intai Catu a dat afara un ministru USR, apoi pe al doilea, Johannis a fost de acord, abia apoi a fost dat jos guvernul. In ordinea asta s-a intamplat totul. PNL si Johannis au jucat la cacealma cu acest Catu. Ce om normal ar putea sa mai stea la aceeasi masa cu acest personaj?
inca 6 comentarii comenteaza