Ludovic Orban: La ora actuală, premierul desemnat conform Statutului PNL sunt eu / Ce spune despre un nou partid - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3767duminică 05 dec 2021

Ludovic Orban: La ora actuală, premierul desemnat conform Statutului PNL sunt eu / Ce spune despre un nou partid

de I.B. Vineri, 15 octombrie 2021, 23:20
- a A+
Imagine
Fostul preşedinte liberal Ludovic Orban spune la B1 TV că, la ora actuală, premierul desemnat conform Statutului PNL este el, şi nu Florin Cîţu, citează Agerpres.


"La ora actuală, premierul, conform Statutului Partidului Naţional Liberal, desemnat conform statutului, sunt eu. Pentru că premierul trebuie hotărât în Consiliul Naţional al PNL şi singurul Consiliu Naţional care a luat o decizie cu privire la candidatura premierului a fost Consiliul Naţional din 2019, când a fost desemnat şi Iohannis candidat la prezidenţiale. De atunci nu a mai existat o altă decizie", a declarat vineri seara, într-o emisiune la B1 TV, Ludovic Orban.

Întrebat dacă are în vedere crearea unui nou partid politic, care s-ar numi Forţa Liberală, Orban a răspuns: "Dacă o să am, în urma unei analize foarte serioase, dacă o să iau decizia de a construi o nouă forţă politică, o voi face doar pentru că ea este necesară pe piaţa politică şi pentru că este nevoie ca marea majoritate a oamenilor care au o gândire liberală, care au opţiuni de centru-dreapta să fie reprezentaţi în mod onest, profesionist, cinstit, pentru că din păcate astăzi cei care sunt la butoane practic au scos PNL din contractul pe care l-am avut cu cetăţenii".


10606 afisarisigur
TheBorg [utilizator], Sâmbătă, 16 octombrie 2021, 1:04
+6/30
Da, fix asta era problema Romaniei, LGBT-ul, nu ca spitalele sunt pline pana iau foc si guvernul nu ia nicio masura ca sa opreasca "incendiul", sau ca politicienii fura ca in codru cu nesimtire si isi bat joc de statul de drept.

Revenind la obsesia ta, nu mai bine iti vezi tu de ce se intampla in dormitorul tau, nu al altora? Cu ce te deranjeaza pe tine ca un procent infim din populatie vrea aceleasi drepturi ca majoritatea populatiei, indiferent de ce fac ei, ca adulti, in dormitor?
Da
JoeTheDow [utilizator], Vineri, 15 octombrie 2021, 23:25
+5/17
Si USR zice ca Orban este ala frecventabil si intreg la cap. Haideti baieti, bagati mare, faceti alegeri anticipate. Lasati sondajele de opinie, infruntati electoratul, ala de ziceti ca il reprezentati.
inca 12 comentarii comenteaza