Gheorghiţă: Dacă o persoană primeşte doza de booster şi generează din nou certificatul digital apar trei doze din trei efectuate/ Schema completă, în momentul de faţă, este cea cu două doze sau o doză, dacă vorbim de vaccinul de la JohnsonJohnson - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3869marţi 30 nov 2021

Gheorghiţă: Dacă o persoană primeşte doza de booster şi generează din nou certificatul digital apar trei doze din trei efectuate/ Schema completă, în momentul de faţă, este cea cu două doze sau o doză, dacă vorbim de vaccinul de la JohnsonJohnson

de N.O. Vineri, 1 octombrie 2021, 23:35
- a A+
Imagine
Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghiţă, afirmă că persoanele care primesc a treia doză de ser şi generează din nou certificatul digital vor constata că al doilea rapel se va regăsi în acest document. Medicul subliniază că schema completă de vaccinare va fi considerată, în continuare, cea iniţială, relatează News.ro.


"Dacă o persoană primeşte doza de booster şi generează din nou certificatul digital apar trei doze din trei efectuate. Deci practic este inserată această doză în certificatul digital", a afirmat Valeriu Gheorghiţă, vineri seară, la Dig 24.

Medicul a menţionat că schema iniţială de vaccinare - o doză pentru vaccinul Johnson&Johnson şi cu două doze pentru serurile Pfizer, Moderna şi AstraZeneca - este în continuare considerată ca fiind schema completă de vaccinare.
"Este important să înţelegem că schema completă, în momentul de faţă, este cea cu două doze sau o doză, dacă vorbim de vaccinul de la Johnson&Johnson", a adăugat Valeriu Gheorghiţă.


10211 afisariadica
cmariusalin [utilizator], Sâmbătă, 2 octombrie 2021, 11:41
+1/3
in viitor schema completa va fi cu 3 apoi cu 4 shoturi samd

in traducere pentru neinitiatii politici
Corect, dar...
zgubilitix [utilizator], Sâmbătă, 2 octombrie 2021, 11:03
0/0
Noul certificat, cel cu 3 doze (din care a 3-a optionala, scanat cu aplicatia oficiala "Check DCC" by STS dadea "pe rosu" si anume ca "Certificatul nu respecta reguline nationale verificate". Contactati, cei de la STS dau un raspuns, desigur, comunistoid, si anume " Consideram ca mesajul The vaccine must be administred at least 10 days ago este destul de clar, acestea sunt regulie emise de autoritatile romane" - oops! - raspuns pe tiparul "noi muncim, nu gandim".

Toutusi remarc ca, dupa update, problema a fost remediata.
inca 1 comentariu comenteaza