VIDEO viral din Las Fierbinți. Cum să convingi oamenii să se vaccineze: "Nu te face Illuminati, nu are cip" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3869marţi 30 nov 2021

VIDEO viral din Las Fierbinți. Cum să convingi oamenii să se vaccineze: "Nu te face Illuminati, nu are cip"

de Redactia Vineri, 1 octombrie 2021, 10:07
- a A+
Imagine
O pledoarie pro-vaccinare din finalul episodului de joi din serialul Las Fierbinți a devenit virală. Discursul lui Adrian Titieni s-a concentrat pe aproape toate întrebările și temerile oamenilor despre vaccin. De la Illuminati la cip, despre ARN și ADN, fertilitate și eficiență, toate aceste aspecte au fost atinse.


Clipul a fost distribuit de aproape 7.000 de ori.
11527 de afisari...
cartograful [utilizator], Vineri, 1 octombrie 2021, 10:25
+13/15
Insistenta stupida pe aceeasi formula a esecului in comunicare: nimeni nu se considera prostul satului ca sa se identifice cu aia din "Las Fierbinti". Aceeasi chestie in a separa "intelectualii" care se vaccineaza si "prostii" care nu se vaccineaza. Nu functioneaza! Faceti un experiment simplu si incercati sa-i sugerati cuiva care v-a ocupat locul de parcare ca "are carnet de la Pitesti" sau "sa se ocupe mai bine de cratita decat de volan" si vedeti cam cum va continua discutia. Exact acelasi lucru se aplica si aici. Campanie facuta de "piaristi" veniti din lumea chipsurilor si a berii la PET.
Pe de alta parte deschid TV-ul si in plin val 4 la emisiuni tip "ora doctorului" vad medici explicand despre colica biliara, dureri articulare, whatever, mai putin despre vaccinuri, despre tipurile de vaccinuri si recomandari, despre celelalte masuri de protectie (masca, distantare) pe care trebuie sa le respecte si cei care se vaccineaza sau au avut boala dar in mod cu totul special cei nevaccinati si care nici n-au avut boala, samd.
In rest, lumea pare indiferenta la situatia actuala, era de prevazut, si in razboi se obisnuieste lumea si cu transeele si cu bombele. Socul initial a tinut cateva luni.
na-ti-o franta ca ti-am dres-o
freestyle [utilizator], Vineri, 1 octombrie 2021, 11:09
+10/14
daca s-a vaccinat celentano sigur se vaccineaza juma de rom...anica.
inca 12 comentarii comenteaza