Ales președinte al PNL, premierul promite creşteri de pensii, salarii şi alocaţii ale copiilor de la 1 ianuarie: Nu vom mai folosi aceste creşteri ca instrument politic - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2693miercuri 27 oct 2021

Ales președinte al PNL, premierul promite creşteri de pensii, salarii şi alocaţii ale copiilor de la 1 ianuarie: Nu vom mai folosi aceste creşteri ca instrument politic

de Redactia Sâmbătă, 25 septembrie 2021, 20:24
- a A+
Imagine
Ales sâmbătă președinte al PNL, premierul Florin Cîţu susține că de la 1 ianuarie 2022 vor creşte pensiile, salariul minim şi alocaţiile copiilor, spunând că îşi doreşte ca astfel de creştere să se producă la începutul fiecărui an calendaristic: "Nu vom mai folosi aceste creşteri ca instrument politic".


După ce câștigat alegerile din PNL, Florin Cîțu a făcut un tur al televiziunilor.
  • "De la 1 ianuarie, şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Şi aşa trebuie să se obişnuiască românii: de la 1 ianuarie, în fiecare an, veniturile acestora - pensii, alocaţii, salariul minim - cresc de la 1 ianuarie. Nu vom mai folosi aceste creşteri ca instrument politic", a susținut Florin Cîţu, sâmbătă, la Antena 3, conform News.ro.
El a mai spus că majorarea "întotdeauna va fi mai mult decât inflaţia, ţinând cont şi de o creştere economică".
Cîţu a reafirmat că ar susţine o creştere a salariului minim cu zece procente, de la începutul anului viitor. Anterior, el avansa ideea unei creşteri procentuale mai mici, dar care să aibă loc de la 1 noiembrie sau de la 1 decembrie.


7739 de afisariAvem un nou Pinnochio?
Addi [utilizator], Sâmbătă, 25 septembrie 2021, 22:15
+11/15
Pinnochio este o poveste frumoasa despre o păpușă cate învață calea cea dreaptă în viața pentru a deveni un băiețel adevărat. Nu se poate aplica cuplului Iohannis-Citu & Co. Aici povestea are un final mai puțin fericit și mai puțin moralizator. De fapt se încheie în coada de peste.
?
cartofiprajiti [utilizator], Sâmbătă, 25 septembrie 2021, 20:44
+9/23
sa moara matu ...scuze catu , ca v-a creste ?
inca 18 comentarii comenteaza