UPDATE Cîţu, despre şefia Camerei Deputaţilor după ce Ludovic Orban va demisiona: Acum rămâne la PNL / Ce spune despre Orban - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2693miercuri 27 oct 2021

UPDATE Cîţu, despre şefia Camerei Deputaţilor după ce Ludovic Orban va demisiona: Acum rămâne la PNL / Ce spune despre Orban

de Redactia Sâmbătă, 25 septembrie 2021, 19:36
- a A+
Imagine
Noul preşedinte al PNL, Florin Cîţu, spune că şefia Camerei Deputaţilor va rămâne deocamdată la liberali şi va fi propus cineva interimar, după ce Ludovic Orban a anunţat că va demisiona din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaților, în urma pierderii alegerilor din partid.
  • "Acum rămâne la PNL (postul de președinte al Camerei Deputaților - n.r.). Staţi să vedem majoritatea parlamentară pentru că este nevoie de un vot. S-ar putea să fie cineva interimar. Vom vedea cine o să fie", a spus Florin Cîţu, întrebat la finalul Congresului PNL dacă şefia Camerei Deputaţilor va rămâne la PNL.
Noul preşedinte al Partidului Naţional Liberal a susținut că Ludovic Orban are un rol important în PNL, menţionând că liberalii contează pe experienţa lui Orban în perioada următoare, în negocieri şi în ce este important de făcut.
  • "Eu am spus că nu la mine trebuie să vină (Ludovic Orban - n.r.) cu demisia, ci în Parlamentul României. Nu are legătură cu Guvernul. Vom sta de vorbă. Şi mâine suntem aici.
  • Are un rol foarte important. Ludovic Orban este un om cu experienţă politică foarte mare. Un om care are un vot în Biroul Executiv Naţional.
  • Contăm pe experienţa lui Ludovic Orban în perioada următoare şi pe negocieri şi pe ce este important. Are un rol foarte important în PNL", a afirmat ulterior Florin Cîţu, la Digi 24.
Întrebat despre faptul că Ludovic Orban a anunţat ruperea parteneriatului cu preşedintele Klaus Iohannis, Cîţu a răspuns: "Aici nu ştiu. Eu am spus foarte clar că PNL are un parteneriat foarte puternic cu Klaus Iohannis, mai puternic ca niciodată (...) În primul rând, înseamnă garanţia că liberalii vor rămâne la guvernare până în 2024".


Liderul PNL a mai spus că obiectivul său este ca partidul să câştige toate alegerile - europarlamentare, locale, parlamentare şi prezidenţiale: "O să câştigăm tot, o să fim cel mai mare partid din România, o să fim pe primul loc. Dacă nu vom câştiga înseamnă că nu mi-am făcut treaba şi voi lăsa locul altora".

Premierul Florin Cîțu este noul președinte al PNL, după ce a câștigat alegerile de sâmbătă în fața actualului lider al partidului, Ludovic Orban. Cîțu a adunat peste 60% din voturile liberalilor .

Ludovic Orban a anunțat, după ce a pierdut alegerile din PNL, că luni va demisiona din funcția de președinte al Camerei Deputaților , spunând că din acest moment între el și președintele Iohannis nu mai există niciun parteneriat.


7109 afisaritare asta
GIGI_CIOC@N [utilizator], Sâmbătă, 25 septembrie 2021, 19:46
+11/13
acusi sa-l vedem pe mr citu, de unde ia voturile pentru ca acel post " sa ramana la PNL" ..
Mai un fum de "răsucită", mai un pahar...
Tutea [utilizator], Sâmbătă, 25 septembrie 2021, 20:22
+10/14
...eventual și o "liniuță" și Joe Biden are reale motive să-și simtă amenințat fotoliul de președinte al SUA din cauza noii stea a politicii galactice ivite pe plaiuri mioritice. Chiar nu mai văd rostul alegerilor din România. Sau poate da, dar exclusiv pentru locul al doilea că primul este a lui GRIVCO-Cîțu și "echipei căștigătoare".
"O să câştigăm tot, o să fim cel mai mare partid din România, o să fim pe primul loc..."
România este deja pe primul loc la multe capitole (șomaj, sărăcie, toalete în fundul curții, corupție, mortalitate infantilă, mame minore etc.). Și toate aceste "victorii" au fost reputate inclusiv sub conducerea PNL, în ultimii 31 de ani.
Domnule Cîțu, poate ne faceți un serviciu și ne aduceți pe locuri codașe la capitolele enunțate mai sus. Chiar ne este greu să purtăm "povara celebrității" locului I.
Noapte bună, România, indiferent cu cine ai votat!
inca 5 comentarii comenteaza