VIDEO Ludovic Orban, după ce a pierdut alegerile din PNL: Luni demisionez de la conducerea Camerei Deputaților. Între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2693miercuri 27 oct 2021

VIDEO Ludovic Orban, după ce a pierdut alegerile din PNL: Luni demisionez de la conducerea Camerei Deputaților. Între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat

de Redactia Sâmbătă, 25 septembrie 2021, 18:53
- a A+
Imagine
Ludovic Orban a anunțat, după ce a pierdut alegerile din PNL, că luni va demisiona din funcția de președinte al Camerei Deputaților, spunând că din acest moment între el și președintele Iohannis nu mai există niciun parteneriat.


Rezultatul alegerilor din PNL:
  • Florin Cîțu - 2.877 de voturi, adică 60,2% din voturi
  • Ludovic Orban - 1.898 - 39,7%
  • Voturi anulate - 72
Ludovic Orban, pe scena de la Congresul PNL, după ce a fost anunțat rezultatul votului:
  • "Încep prin a le mulțumi celor aproape 1.900 de colegi care mi-au dat încrederea, în condițiile în care s-au desfășurat acest Congres.
  • Îl felicit pe Florin Cîțu pentru alegerea ca președinte al Partidului Național Liberal.
  • De-a lungul carierei mele, de 31 de ani, am apărat valorile liberale și am acționat constant pentru a pune în practica un ideal al politicilor liberale, pentru a realiza un salt de care România are nevoie.
  • Voi rămâne consecvent, îmi voi păstra convingerile și acțiunea politică pentru apărarea democrației, a drepturilor și libertăților individuale, pentru apărarea valorilor liberale și, de asemenea, voi continua să acționez așa cum am făcut-o și până acum, alături de colegii mei.
  • Vreau să vă anunț de acum că demisia mea din funcția de președinte al Camerei Deputaților va fi luni la prima oră pe masa președintelui ales Florin Cîțu.
  • Și vreau să vă mai spun un lucru: din momentul de față între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat".


5979 de afisariUn semnal clar
bjohny [utilizator], Sâmbătă, 25 septembrie 2021, 19:05
+7/13
pentru demiterea lui Iohanis. Este timpul sa udam ficusul. Sa-i fie tarna usoara PNL-ului, oricum sunt aceeasi mizerie cu PSD. Urmeaza si dovada clara ca sunt mana in mana cu PSD-ul in praduirea tarii prin votul la motiune.
Efectul Citu
imi_pasa_de_romania [utilizator], Sâmbătă, 25 septembrie 2021, 21:41
0/0
Lumea fie rupe coalitii/parteneriate, demisioneaza sau e demis/remaniat pe langa el.

In acelasi timp Negritoiu spune ca nu stie sa joace in echipa.

Hm.
inca 1 comentariu comenteaza