Orban, despre Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și hotărăște el când și cum ies eu din politică!? Nu îi e rușine un pic!? - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3869marţi 30 nov 2021

Orban, despre Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și hotărăște el când și cum ies eu din politică!? Nu îi e rușine un pic!?

de I.B. Vineri, 24 septembrie 2021, 2:11
- a A+
Imagine
Ludovic Orban susține că nu numai susținătorii lui Florin Cîțu au făcut excese în campania din interioriul partidului, ci inclusiv premierul, în timp ce el s-a rezumat la a da replici atunci când a fost cazul. "Nici nu i s-a uscat bine cerneala de pe adeziune, nici n-avea cinci ani de vechime și face el legea, hotărăște el când iese și cum iese din politică Ludovic Orban!?", a spus președintele PNL, joi seară, pe B1 TV .


"Eu am avut o relație foarte bună cu Florin Cîțu până la momentul în care și-a depus candidatura, în care, încă o dată vă spun, a fost o decizie pe care a luat-o pe care eu personal n-am înțeles-o. Eu, în momentul în care mi-am anunțat candidatura, mi-am anunțat-o după consultări ample și foarte serioase pe care le-am făcut cu toți partenerii instituționali. (…) În toate discuțiile pe care le-am avut cu colegii le-am spus că, fiind principalul partid de guvernământ, nu este benefică pentru partid o competiție", a declarat Ludovic Orban.


6221 de afisariF CITUL
PISSIKU [utilizator], Vineri, 24 septembrie 2021, 2:51
+9/13
Premierul f c chiar e o jigodie !
Pai bine, ba....
Ismail Paine de circ [utilizator], Vineri, 24 septembrie 2021, 7:37
+5/9
... 31 de ani de parazitarism politic. tie nu ti-e rusine un pic?
inca 8 comentarii comenteaza