Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3853marţi 30 nov 2021

Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising

de I.B. Joi, 23 septembrie 2021, 22:19
- a A+
Imagine
Premierul Florin Cîțu spune, întrebat dacă se consideră vinovat de eşecul campaniei de vaccinare, aşa cum acuză unii dintre cei care îl contestă, că el nu este firmă de advertising.

  • Cîțu: Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie o ultimă variantă. Nu știm ce o să facem cu cei care refuză vaccinul: Să dăm afară 30% din medici?! / Susținem testarea obligatorie pe cheltuailă proprie
"Să ştiţi că nu sunt o firmă de advertising. Ceea ce trebuia să facă Guvernul am făcut (...) Până la urmă, în România vaccinarea nu este obligatorie. Pot să fiu acuzat că eu nu sunt cel mai convingător om din lume. Dar nimeni în statul român... încrederea în instituţiile statului şi mai ales eu, ca liberal care vreau să reduc influenţa statului în economie este puţin contradictoriu. Dar aş vrea să văd responsabili din societate, oameni care sunt lideri de opinie, influenceri, câte ore au dedicat campaniei de vaccinare? Pentru că până la urmă este vorba despre noi toţi", a adăugat premierul, joi seară, la Digi 24, potrivit News.ro.

El susţine că vaccinarea nu a funcţionat din cauza campaniei anti-vaccinare.

"Campania de vaccinare a eșuat pentru că avem un partid antivaccinare care a intrat în parlament. Iar, acum, USR are tupeul să mă cheme pe mine în Parlament ca să dau explicații când ei s-au aliat cu AUR?!", acuză Cîțu.


8458 de afisariCitu a zis ca in Aug vor fi 10 milioane vaccinati
Gryphus [utilizator], Joi, 23 septembrie 2021, 22:24
+46/56
si sunt doar 5 milioane deci a facut o promisiune MINCINOASA, a condus prin Gheorghita si Arafat campania de vaccinare dar nu vrea sa isi asume rezultatul

da vina pe USR.

Eu cand am zis in Martie ca asta minte cum respira au sarit unii pe mine ca am ceva cu el. I-am vazut caracterul de atunci
Gollum
n_a [utilizator], Joi, 23 septembrie 2021, 23:45
+43/51
Cel mai penibil profil posibil de politician.
Ingamfat, narcisist, vopsit, umflat, trecut dubios, mincinos, slugarnic cu sforarii si dictator cu subalternii, nociv pentru populatie, toxic pana in maduva oaselor, caracter abject, profil ideal pentru sistem, omul ales sa umfle buzunarele noilor tovarasi, omul pentru a carui promovare participa fara jena cel care ar trebui sa fie garantul impartialitatii, lipsa totala de etica, dispret pentru semeni, principala amenintare la statul de drept, inamicul nr 1 al tuturor romanilor... ah, era sa uit, omul se crede mare rocker!...ma umfla rasu'... mai degraba imi iminteste de un personaj slinos, Gollum.
Referitor la obiectivul asumat de 10 mil vaccinari, omul raspunde senin ca nu e treaba lui, e treaba altora. Uluitor, nu? Nu, daca revezi profilul de mai sus.
Dle prim ministru, aflati ca sunteti intr-un post de mare raspundere si, daca puteti delega responsabilitati, raspunderea nu se deleaga, este doar a dvs!... asta, daca sunteti capabil sa faceti distinctia intre termeni.
Oare cu ce a pacatiut poporul asta amarat ca sa aiba asa conducatori?
inca 62 de comentarii comenteaza