Cîțu: Nu am dat HG pentru Congresul PNL ci pentru operatorii economici / Cum să mă cheme pe mine USR în Parlament să dau explicații când ei s-au aliat cu AUR?! - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3869marţi 30 nov 2021

Cîțu: Nu am dat HG pentru Congresul PNL ci pentru operatorii economici / Cum să mă cheme pe mine USR în Parlament să dau explicații când ei s-au aliat cu AUR?!

de I.B. Joi, 23 septembrie 2021, 21:18
- a A+
Imagine
Premierul Florin Cîțu susține că HG-ul prin care s-a mărit limita pentru impunerea carantinei de noapte de la 3 la 6 la mie nu a fost dat pentru a se ține Congresul PNL ci pentru agenții economici.


"Congresul PNL se va ține doar o zi, dar agenții economici își vor continua activitatea. Să înțeleg acum că USR sau ceilalți sunt împotriva menținerii deschise a agenților economici?!", a declarat premierul la Digi 24.

Florin Cîțu spune că el este împotriva carantinei și susține menținerea deschisă a Economiei argumentând că acum avem vaccinuri și certificat de vaccinare.

Premierul a dat din nou vina pe toată lumea pentru rata scăzută de vaccinare, pe PSD că nu a susținut campania, pe membrii USR Plus că nu au mers prin centrele de vaccinare, deși aceștia au postat fotografii care dovedesc că au făcut acest lucru.

"Campania de vaccinare a eșuat că avem un partid antivaccinare care a intrat în parlament. Iar, acum, USR are tupeul să mă cheme pe mine în Parlament ca să dau explicații când ei s-au aliat cu AUR?!", acuză Cîțu.

emisiunea este in desfășurare


6008 afisariCitu
Laic [utilizator], Joi, 23 septembrie 2021, 21:31
+44/54
iar face parada de aroganta si inconstienta crasa fata de propriul partid pe care-l va duce la 10% in urmatoarele luni.
Tembelisme de-ale lui catu sau altfel spus
Susufler0 [utilizator], Joi, 23 septembrie 2021, 21:40
+35/39
"catisme" ! Panarama asta, puslamaua, la umbra Marelui Relaxat rescrie Constitutia : cica un partid parlamentar nu il poate chema sa dea explicatii intr-o comisie parlamentara, fiindca nu-i convine dl-ui prim ministru cu cine s-a aliat respectivul partid !
Sa ma scuze pudibonzii dar "catoismele" se transforma in "putzoisme" !
inca 27 de comentarii comenteaza