Ciolacu: Dacă USR vrea suspendarea preşedintelui şi alegeri anticipate, acum mă duc la ei, mă duc la Barna acasă - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3869marţi 30 nov 2021

Ciolacu: Dacă USR vrea suspendarea preşedintelui şi alegeri anticipate, acum mă duc la ei, mă duc la Barna acasă

de I.B. Miercuri, 22 septembrie 2021, 23:55
- a A+
Imagine
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a afirmat, miercuri seară, că suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis nu este o urgenţă în acest moment, întrucât românii au alte probleme. "Eu nu spun că nu trebuie suspendat, dar ştiţi că trebuie şi o majoritate în Parlament", a afirmat Ciolacu. Acesta a menţionat că, dacă USR PLUS anunţă că doreşte suspendarea şi alegeri anticipate, mâine se va duce în sediul lor pentru a semna un protocol în acest sens, potrivit News.


Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat, miercuri seară, la România TV, despre o eventuală suspendare a preşedintelui şi a afirmat: "Eu nu spun că nu trebuie suspendat, dar ştiţi că trebuie şi o majoritate în Parlament ca să treacă această suspendare".

"USR a cerut alegeri anticipate şi suspendarea lui Iohannis? Că acum mă duc la ei, mă duc la Barna acasă, la sediu la ei. Dacă vrea USR suspendarea lui Iohannis şi alegeri anticipate, eu personal mă duc în sediul USR mâine dimineaţă şi facem un protocol (...) şi semnăm cu Barna sau Cioloş pe care-l găsesc pe acolo", a adăugat Marcel Ciolacu.

Acesta a precizat, însă, că în acest moment suspendarea şefului statului nu este o urgenţă, având criza economică, criza sanitară şi criza politică.

"În acest moment este exclus aşa ceva, ţinând cont de context şi realităţile momentului (...) Cred că românii au alte urgenţe (...) nu asta e agenda românilor, asta ne mai trebuie", a adăugat Ciolacu.


6577 de afisariFumigene a la Ciolacu
Amariei [utilizator], Joi, 23 septembrie 2021, 3:25
+25/29
Cand tu clar ai batut palma cu Iohannis sa sustii guvern minoritat PNL pe sub masa, sa vii sa spui ca esti pentru suspendarea lui Iohannis e un banc prost. Prosteala pentru prostime.
suspendare
Edmond_Nicolaus [utilizator], Joi, 23 septembrie 2021, 0:04
+20/32
Daca Iohannis continua sa se implice direct in competitia din PNL atunci trebuie suspendat.
inca 13 comentarii comenteaza