Cîţu: Am lucrat foarte bine cu Cristian Ghinea / De astfel de oameni avem nevoie în Guvern - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3869marţi 30 nov 2021

Cîţu: Am lucrat foarte bine cu Cristian Ghinea / De astfel de oameni avem nevoie în Guvern

de N.O. Miercuri, 22 septembrie 2021, 22:36
- a A+
Imagine
Premierul Florin Cîţu a declarat, miercuri, că a lucrat foarte bine cu fostul ministru al Fondurilor Europene Cristian Ghinea şi "mare parte" din succesul PNRR i se datorează acestuia, relatează Agerpres.


Cîţu a adăugat că Ghinea a fost "o surpriză plăcută".

"Am lucrat foarte bine cu domnul Ghinea şi recunosc că fost o surpriză plăcută. Nu-l ştiam dinainte foarte mult, dar am lucrat foarte bine şi o mare parte din succesul acestui PNRR i se datorează domniei sale. A lucrat foarte ok. E un om care nu a ieşit să atace sau să zică ceva, deci nu e un om care a intrat în această luptă după aceea, e un om care îşi vede de treabă în continuare. De astfel de oameni avem nevoie în Guvernul României", a afirmat Florin Cîţu la B1 TV.


1530 de afisariAha, deci erau buni cei de la...
Olyx [utilizator], Miercuri, 22 septembrie 2021, 23:14
+6/8
USR de care te-ai descotorist fara remuscari si fara grija că cei care-i vor inlocui nu vor fi nici pe departe la nivelul de competenta al celor dati afara...Plus ca ai mers si in esalonul inferior, la secretari de stat si ai epurat tot ce ai gasit. Proaste miscari, de profan in politica...Vedem ca te bazezi pe PSD pentru majoritate in Parlament pentru a trece legi cel putin controversate insa atunci poate ai minima decenta, domnule prim ministru, sa nu mai ”tragi” in alianta USR-AUR, cea care ti-a pus ”gand rau”...
Catu este precum Fram ursul bipolar !
Susufler0 [utilizator], Miercuri, 22 septembrie 2021, 23:52
+4/6
Ieri Ghinea nu facea nimic, totul a fost facut de Bode si de cei dinaintea lui, azi Ghinea e aproape indispensabil ! Romanii isi vor amintii de tandemul asta Iohannis- Catu ca unul dintre cele mai nenorocite sub care au trait !

PS. Sa te conduca Lolek si Bolek ! :(((((((
inca 1 comentariu comenteaza