Cîţu: Ceea ce trebuie să înţeleagă cei de la USR, cu mine vor discuta de luni şi nu îi roagă nimeni să vină la guvernare - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3869marţi 30 nov 2021

Cîţu: Ceea ce trebuie să înţeleagă cei de la USR, cu mine vor discuta de luni şi nu îi roagă nimeni să vină la guvernare

de I.B. Miercuri, 22 septembrie 2021, 22:04
- a A+
Imagine
Premierul Florin Cîţu a anunţat, miercuri seară, la B1 TV, că cei de la USR PLUS trebuie să înţeleagă că de luni vor discuta cu el în calitate de preşedinte al PNL şi le-a transmis că nu îi roagă nimeni să vină la guvernare.


“Să clarificăm ceva foarte simplu în această seară. De luni, o să fiu preşedintele PNL şi vom discuta altfel. Ceea ce trebuie să înţeleagă cei de la USR, cu mine vor discuta de luni şi nu îi roagă nimeni să vină la guvernare. Asta vreau să le spun. Am tot văzut în această perioadă cum PNL a fost terfelit şi imaginea PNL a fost terfelită cu ajutorul chiar al contracandidatului meu care a încercat să se folosească de USR în lupta cu mine, cu moţiune de cenzură, cu această imagine. De luni, lucrurile se schimbă", a declarat Florin Cîţu, miercuri, la B1 TV.
El a precizat că şi-ar dori să se refacă această coaliţie, dar că PNL nu se va ruga de nimeni.
“Vreau să meargă mai departe această coaliţie. Pentru mine - şi vă spun foarte sincer - este cea mai bună soluţie în acest moment până în 2024 această coaliţie. Dar nu ne rugăm de nimeni. PNL nu se roagă de nimeni. Sunt garantul reformelor din Programul de guvernare şi voi face aceste reforme, voi merge mai departe, şi PNRR, şi PNI, şi toate reformele din Programul de guvernare cu sau fără partenerii noştri. De preferat aş vrea cu ei, dacă se poate, dar dacă nu, românii nu vor suferi, românii vor avea parte de reformele pe care le-am promis", a precizat Florin Cîţu.
Premierul a mai afirmat că îi aşteaptă pe cei de la USR PLUS “să se lepede" de AUR pentru că locul lor este la guvernare, potrivit News.


7318 afisariRomanii stiu ca PNL s-a inteles cu PSD pt guvernar
Gryphus [utilizator], Miercuri, 22 septembrie 2021, 22:14
+34/44
Cred ca toti romanii, chiar si fanii lui Cutzu, si-au dat seama pana acum ca PSD si PNL au refacut USL2

Curtzu NU poate fi prim ministru fara sustinerea PSD
Fiecare declaratie a domnului Citu
Harald2 [utilizator], Miercuri, 22 septembrie 2021, 22:32
+34/36
ar putea starni cel putin zambete, daca nu ar avea repercursiuni negative asupra nivelului de trai, credibilitatii Romaniei in ansamblu etc.

Chiar nu intelege ca nu doreste nimeni sa mai discute cu dansul cu exceptia bandei sale de sustinatori si a celor care isi dau seama cat de slab este si incearca sa profite de pe urma sa?

O figura extrem de trista a politicii romanesti.
inca 21 de comentarii comenteaza