Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3853marţi 30 nov 2021

Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru

de N.O. Miercuri, 22 septembrie 2021, 21:49
- a A+
Imagine
Florin Cîțu nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru, "indiferent de deznodământul alegerilor, orice om de bun simț înțelege", a declarat miercuri președintele PNL, Ludovic Orban.


Deși a insistat, la Digi24, că el va fi ales președinte PNL la Congresul de pe 25 septembrie, Ludovic Orban a spus că Florin Cîțu nu va mai rezista mult în funcția de premier.

Întrebat de Cosmin Prelipceanu dacă există oameni în PNL care să preia funcția de premier, dacă premierul se retrage de la guvern, în ciuda câștigării congresului, actualul lider liberal a spus: "Ludovic Orban".

"Dar vă spun că voi câștiga Congresul, la cum e starea de spirit în partid, la ceea ce simt la toți delegații, simt pulsul și înțeleg că, dacă în urmă cu două luni avem de ales între două variante, nu mai există decât o singură variantă bună, cealaltă fiind proastă", a declarat Orban.


Potrivit acestuia, nu există altă soluție onorabilă și decentă decât refacerea coaliției, pentru că cealaltă variantă ar fi un guvern PSD.6380 de afisariam si eu o intrebare
Coco Whistle [utilizator], Miercuri, 22 septembrie 2021, 22:06
+17/21
pe cind acel parlament cu 300 indivizi?
Nu neaparat in favoarea USR...
taro [utilizator], Miercuri, 22 septembrie 2021, 23:27
+6/12
Din pacate marele castigator este PSD-ul. O mare parte din electorat oscileaza intre PSD si PNL fara sa considere USR-ul.

USR-ul a facut o greseala fatala, si-a luat mantia de partid progresist intr-o tara conservatoare. A incercat Dan Nicusor sa-i opreasca in 2017 dar acum sunt vazuti ca fiind partid pro-lgbt si asta-i descalifica complet in fata majoritatii romanilor.

Si sa nu uitam "elefantul din camera", romanii nu voteaza. La ultimele alegeri au fost sub 32% la vot. PSD a iesit primul cu 9% din numarul total de votanti.
inca 7 comentarii comenteaza