Guvernul urmează să aprobe majorarea numărului de posturi al Corpului de control al prim-ministrului - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2570miercuri 20 oct 2021

Guvernul urmează să aprobe majorarea numărului de posturi al Corpului de control al prim-ministrului

de DP Miercuri, 22 septembrie 2021, 6:19
- a A+
Imagine
Guvernul urmează să aprobe, în şedinţa de miercuri, printr-o hotărâre, majorarea numărului maxim de posturi al Corpului de control al prim-ministrului, precum şi o modificare a structurii organizatorice, scrie Agerpres. În nota de fundamentare a proiectului de act normativ se arată că modificarea vizează "creşterea numărului de posturi al Corpului de control al premierului de la 77 la 92, exclusiv demnitarul şi posturile aferente cabinetului acestuia, cu modificarea structurii organizatorice pentru a pune în practică prevederile OUG nr. 87/2020".


Astfel, prin schimbarea structurii organizatorice se are în vedere: "înfiinţarea, în subordinea directă a conducătorului CCPM, a unei Direcţii generale de control, condusă de un director general, în subordinea cărora să-şi desfăşoare activitatea două direcţii de control (Direcţia de control al ministerelor şi Direcţia de control al agenţiilor guvernamentale), conduse fiecare de câte un director, ajutat de câte un director adjunct şi două servicii (Serviciul de control al companiilor de stat şi Serviciul de monitorizare şi coordonare metodologică), conduse fiecare de câte un şef de serviciu; înfiinţarea în subordinea directă a conducătorului CCPM, a unei Direcţii juridice şi de petiţii, condusă de un director, în subordinea căreia să-şi desfăşoare activitatea un Serviciu juridic şi un Serviciu de petiţii, ambele conduse de câte un şef de serviciu; înfiinţarea, în subordinea directă a conducătorului CCPM, a unui Serviciu de suport administrativ şi documente clasificate, condus de un şef de serviciu, în subordinea căruia să se regăsească un compartiment de secretariat şi suport al personalului, un compartiment de suport logistic şi IT, un compartiment de documente clasificate şi analiza informaţiilor şi un compartiment de arhivă".

În şedinţa de guvern, urmează să fie adoptat şi un proiect de hotărâre privind declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional "Pasaj denivelat superior pe DN 21 km 105+500". Investiţia vizează amenajarea unui pasaj rutier în lungul DN 21, peste calea ferată Bucureşti - Constanţa şi peste intersecţia cu DN 3A.

"Pentru prezentul proiect de hotărâre a Guvernului este necesară aprobarea sumei de 606,59 mii lei necesară efectuării plăţii despăgubirilor imobilelor proprietate privată care urmează a fi supuse procedurii de expropriere, pentru un număr de 35 imobile, în suprafaţă totală de 194.709 mp, reprezentând teren cu sau fără investiţii", conform notei de fundamentare.


1854 de afisariAngajati, angajati...
Jolly Roger [utilizator], Miercuri, 22 septembrie 2021, 8:08
+4/4
Îmi povestea un amic - ”angajeaza toți ăștia veniți noi într-o veselie. Bă, dar unul nu ar angaja tălpași, oameni care să facă. Numai șefi și șefuți angajeaza, noi rămânem de lucrăm în aceeași echipă și în aceleași condiții. A, și când ai nevoie de vreo semnătură de la vreun sefut, nu mai trebuie sa stai sa faci antecamera la vreunul in timp ce isi soarbe tacticos cafeaua, ca e important... ci la doi sau trei, care nu au nici o treaba cu ce faci, dar ... au semnatura!"
tara pe persoana fizica....
liviu_ [utilizator], Miercuri, 22 septembrie 2021, 10:45
+2/2
ajung toate pilele acolo...
cand e vorba de un control calumea, se fac ca nu vad ...
cand e vorba de ordinele PMului sa demita pe cine e incomod... gasesc ei ceva...

corpu de control de la minister e o gluma proasta, la fel de corupta ca si stapanii lor!
inca 1 comentariu comenteaza