VIDEO Majoratul lui Horia Tecău: "Am venit mereu la Cupa Davis, conștient că a juca pentru România este o mare onoare" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2570miercuri 20 oct 2021

VIDEO Majoratul lui Horia Tecău: "Am venit mereu la Cupa Davis, conștient că a juca pentru România este o mare onoare"

de Silviu Dumitru Joi, 16 septembrie 2021, 20:38
- a A+
Imagine
Horia Tecău a avut parte de o surpriză, joi, la antrenamentul din Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca, unde va evolua cu Portugalia. Echipa României i-a oferit un tort pentru a marca 18 ani de la debutul lui Tecău în Cupa Davis.


Horia a fost surprins de coechipieri şi staful tehnic la antrenamentul de joi. A primit un tort şi felicitări pentru cei 18 ani de când luptă pentru România în Cupa Davis.

"Se întâmpla în septembrie 2003, la Quito, în meciul cu Ecuador, atunci când Horia Tecău şi Florin Mergea, la doar 18 ani ani, învingeau la capătul unui meci fabulos perechea formată din fraţii Giovanni şi Nicolas Lapentti, cu 7-6, 1-6, 6-3, 3-6, 13-11", a transmis FR Tenis.

Vădit emoţionat de aceste amintiri, Horia Tecău a spus, în faţa întregii echipe: "Am avut parte de multe experienţe în aceşti 18 ani, într-o competiţie pe care o respect foarte mult. Am venit mereu la Cupa Davis, conştient că a juca pentru România este o mare onoare. Vă sfătuiesc şi pe voi să aveţi grijă de această echipă, să reprezentaţi România în Cupa Davis cu mândrie şi cu devotament".


Horia Tecău face parte din echipa de Cupa Davis a României şi pentru meciul cu Portugalia, din Grupa Mondială I, programat în 18-19 septembrie, la Cluj-Napoca, alături de Marius Copil, Filip Jianu, Nicholas-David Ionel, Nicolae Frunză, Dan Alexandru Tomescu şi Alexandru Coman.

Meciurile vor începe în fiecare zi la ora 12, accesul fiind permis spectatorilor care îndeplinesc normele sanitare aflate în vigoare, informează News.ro.


1762 de afisarida
Adrian_1234 [utilizator], Joi, 16 septembrie 2021, 21:26
+2/2
un om care merita mai multa atentie
Noroc
Bravo, Horia, la mai multe!
Dalla [utilizator], Sâmbătă, 18 septembrie 2021, 2:23
0/0
Un formidabil dublist și un patriot fără fasoane!
comenteaza