Cioloș: L-am sunat pe președintele Iohannis, dar nu a vrut să se întâlnească cu noi - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2693miercuri 27 oct 2021

Cioloș: L-am sunat pe președintele Iohannis, dar nu a vrut să se întâlnească cu noi

de I.B. Vineri, 3 septembrie 2021, 21:17
- a A+
Imagine
Copreședintele USR Plus, Dacian Cioloș, a declarat vineri seară, la Digi 24, că i-a trimis un mesaj președintele Iohannis ca să se întâlnească și să medieze această criză, dar că președintele i-a răspuns că ar fi fost bine să întâlnească înainte de această criză.


Cioloș spune că și Dan Barna l-a sunat anterior pe președintele Iohannis, dar acesta nu i-a răspuns.

"Am încercat să discutăm, dar nu s-a putut. I-am trimis un mesaj în care l-am rugat să ne întâlnim şi a spus că era bine să ne fi întâlnit înainte de a se declanşa criza. Eu ştiu că înainte, în ziua în care a apărut această situaţie, dimineaţa am convenit cu colegul Dan Barna să îl contacteze şi să încercăm să avem o discuţie cu preşedintele şi înţeleg că nu primise răspuns", a declarat Dacian Cioloş, la Digi 24, vineri seara.

Miniștrii USR-PLUS își vor depune demisiile din Guvern săptămâna viitoare , a declarat vineri Dan Barna, la scurt timp după ce partidul său a depus moțiunea de cenzură prin care speră să-l dea afară pe Florin Cîțu din Palatul Victoria. "Nu s-a discutat despre revocare (la Coaliție - n.r.), dar la începutul săptămânii viitoare ne vom depune și demisiile de vreme ce moțiunea de cenzură a fost depusă în aceste clipe", a declarat liderul USR-PLUS.

Negocierile din Coaliție au eșuat. După o oră de discuții tensionate, liderii USR-PLUS și Florin Cîțu nu au ajuns la o soluție pentru deblocarea crizei. Dan Barna și Dacian Cioloș i-au cerut demisia lui Florin Cîțu, amenințând cu moțiunea de cenzură. Premierul a ripostat, spunându-le că îi va scoate de la guvernare dacă o fac. La scurt timp după ședința Coaliției, Dan Barna și Dacian Cioloș au anunțat că au depus moțiunea de cenzură și că săptămâna viitoare ministrii USR-PLUS vor demisiona din Guvern.


15815 afisarimuahahaha
sucaa [utilizator], Vineri, 3 septembrie 2021, 21:47
+45/61
pai voi vineri seara-l sunati pe ficus?
ala dispare vineri la pranz din Bucuresti si nu mai are treaba cu nimeni.
bine, el nu vorbeste nici in timpul saptamanii, dar vinerea niciatat :)
Klaus cel tăcut,
utilizator1 [utilizator], Vineri, 3 septembrie 2021, 21:27
+40/62
Apărătorul mafioților.
inca 41 de comentarii comenteaza