fanatik.ro: Ce a putut să scrie Iulian Bulai în ultima declarație de avere! Deputatul și-a evaluat sculpturile făcute de el la mii de euro - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2693miercuri 27 oct 2021

fanatik.ro: Ce a putut să scrie Iulian Bulai în ultima declarație de avere! Deputatul și-a evaluat sculpturile făcute de el la mii de euro

Vineri, 3 septembrie 2021, 15:28
- a A+
Imagine
Iulian Bulai a fost ales pentru a doua oară parlamentar în decembrie 2020, ca deputat de Neamț, după ce îndeplinise același rol și în legislatura din 2016. Voce importantă în alianța USR - Plus, Bulai a fost numit și președintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaților. La doar 33 de ani, Bulai a reușit rapid să surprindă marele public prin declarațiile sale controversate. "Poza e din vara lui 2005. Eram adolescent și făceam bani împletind baloane. Din banii câștigați cumpăram multe cărți, călătoream în toată Europa, sau o ajutam pe mama mea. Mulțumesc, copilărie! Mulțumesc, adolescență!", nota Bulai, care nu a reușit să explice ce sumă fabuloasă a câștigat împletind baloane dacă își permitea să facă turism prin Europa, dar și să își ajute mama.


Citeste mai mult pe fanatik.ro


6998 de afisariRedactorul de la fanatik.ro, nu le are tocmai
Susufler0 [utilizator], Vineri, 3 septembrie 2021, 16:15
+7/9
in domeniul din care isi castiga existenta ! Nu poate face diferenta dintre si si sau !
Astfel "rastalmaceste" sensul spuselor lui Bulai care a afirmat in interviul citat in articolul din fanatik.ro faptul ca din banii castigati din munca lui cumpara carti, calatorea prin Europa SAU (nu si) o ajuta pe mama sa.
PS. Ori te pomenesti ca reaua credinta si/sau invidia l-au facut pe autor sa confunde prepozitia "sau" cu conjunctia "si" !
Din pacate
Cripto [utilizator], Vineri, 3 septembrie 2021, 16:20
+5/9
asta e nivelul...si nu numai la fanatik. Daca nu esti in turma si nu te comporti ca turma, esti judecat imediat. Pe de alta parte Iulian pare o persoana cu multa personalitate si nu cred ca il prea intereseaza ce se scrie prin maculatura de partid/media de scandal. Dar pacat, este si asa destula poluare peste tot, macar sa (mai) recunoastem oamenii curati .
inca 7 comentarii comenteaza