Fanatik.ro: Medicul erou Cătălin Denciu se judecă pentru bani cu spitalul din Piatra Neamț! "Plata nu a putut fi efectuată din cauza lipsei fondurilor!" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2693miercuri 27 oct 2021

Fanatik.ro: Medicul erou Cătălin Denciu se judecă pentru bani cu spitalul din Piatra Neamț! "Plata nu a putut fi efectuată din cauza lipsei fondurilor!"

Miercuri, 25 august 2021, 14:11
- a A+
Imagine
​​Pe 14 noiembrie 2020, un incendiu devastator a mistuit secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Piatra Neamț, zece pacienți murind în tragedie. Aflat în acea noapte de gardă la secția ATI, medicul Cătălin Denciu a scos mai mulți oameni din flăcări, punându-și viața în pericol. Considerat pe bună dreptate erou, medicul de 48 de ani, grav rănit după intervenție, a fost transportat pentru tratament la un spital din Belgia. După mai multe luni petrecute la Spitalul Militar din Bruxelles, Denciu a fost transferat recent la Spitalul Saint Luc, pentru recuperare. Din păcate, din cauza unui vid legislativ, Cătălin Denciu nu își mai poate continua concediul medical. Astfel, legislaţia în vigoare nu prevede ca gestul eroic al medicului, de a sări în foc pentru a-şi salva pacienţii bolnavi, să fie considerat obligatoriu pentru acordarea concediului medical de-a lungul recuperării.


Citește mai mult pe fanatik.ro


2849 de afisariNiciun comentariu
comenteaza