Orban, despre cazul Cîțu: Munca noastră de patru ani de zile, a unor liberali de bună-credință, umbrită / Mi se rupe inima - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2693miercuri 27 oct 2021

Orban, despre cazul Cîțu: Munca noastră de patru ani de zile, a unor liberali de bună-credință, umbrită / Mi se rupe inima

de N.O. Luni, 16 august 2021, 23:54
- a A+
Imagine
Preşedintele liberalilor, Ludovic Orban, a declarat luni că dezvăluirile de săptămâna trecută legate de premier au provocat o pierdere masivă de încredere în Florin Cîţu, dar şi în PNL, relatează Agerpres.


"În ceea ce mă priveşte, sunt foarte îngrijorat. Florin Cîţu nu este orice membru al PNL, este prim-ministrul care a fost susţinut de PNL, orice face Florin Cîţu, bun sau rău, face bine PNL sau face rău PNL. Ce s-a întâmplat săptămâna trecută a provocat o pierdere masivă de încredere în premierul Cîţu şi, din păcate, şi în PNL. Mie mi se rupe inima să văd cum munca noastră de patru ani de zile, din 2017, a unor liberali de bună-credinţă, care practic au reuşit să reclădească încrederea în PNL, să redea gustul victoriei membrilor PNL şi care a adus PNL în situaţia de a câştiga trei rânduri de alegeri şi de a deveni principalul partid de guvernământ, este pusă în umbră de nişte dezvăluiri care în mod normal ar fi trebuit să apară mai demult. Toate acestea pun sub semnul întrebării credibilitatea şi moralitatea premierului care reprezintă PNL", a spus Orban la Realitatea Plus.

El a adăugat că premierul Florin Cîţu a omis să informeze opinia publică în legătură cu evenimentele care au avut loc în Statele Unite ale Americii.

"Ceea ce a deranjat cel mai mult este că Florin Cîţu a omis să informeze opinia publică. Când ajungi în astfel de funcţii, deja de la lider de grup la Senat, ministru de Finanţe, premier, nu ai voie ca în discuţiile cu partenerul tău, cu preşedintele Iohannis, care poartă răspunderea nominalizării premierului, (...) era de 10 ori mai simplu dacă el povestea. Şi în al doilea rând - stilul ăsta evaziv, chiar arogant, de a răspunde la nişte întrebări. Era mult mai simplu dacă îşi cerea scuze pentru că a crezut în sinea sa că nu era foarte important, poate că i-a fost un pic ruşine, să spună de episodul ăsta. Şi la asta cu creditul, el trebuie să răspundă la întrebare, este adevărat ce scrie acolo, că tu ai cheltuit de pe card suma cutare şi întrebarea care trebuie să i se pună este tocmai dacă a plătit banii înapoi sau dacă nu i-a plătit, nu că judecătorul nu a judecat speţa", a afirmat Orban.


3797 de afisariok
revo [utilizator], Marţi, 17 august 2021, 0:37
+12/12
Acum, le da si Orban cateva castane, lu Citu si lu Iohannis, e de inteles.

Dar unde este Raresica, de ce nu-si apara idolul si seful suprem?! E cumva la Kabul, agatat de roata avionului, luptand pentru propria supravietuire? A ramas fara grai? I s-a tocit limba de cat a lins cu ea? Nu-i merge internetul de n-a postat el nicio luare de pozitie pupincurista pana la Dumnezeu?

Dar madam de la munca si protectie sociala?

Dar aia 40 de sefi pnlisti care erau in barca lui Citu? Au parasit-o, ca sobolanii?

Ce noroc cu brambureala din Afganistan, a picat taman la tanc pentru Citu & Co.
raresica
ras-putin [utilizator], Marţi, 17 august 2021, 4:02
+5/5
si-a terminat fardurile si ultima comanda intirzie, ca sint probleme de livrare. dar a primit baterii noi pentru "microfon", are cu ce sa-si ocupe timpul deocamdata, se antreneaza pentru proxima conferinta de presa.
inca 10 comentarii comenteaza