Stelian Ion: Justiţia are nevoie de bani, nu este suficient să aprobi doar pe hârtie posturi de poliţişti - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2693miercuri 27 oct 2021

Stelian Ion: Justiţia are nevoie de bani, nu este suficient să aprobi doar pe hârtie posturi de poliţişti

de N.O. Luni, 16 august 2021, 22:50
- a A+
Imagine
Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, afirmă că susţine alocarea de resurse la rectificare pentru Ministerul Justiţiei, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi pentru finanţarea DNA şi DIICOT. "Justiţia are nevoie de bani, nu este suficient să aprobi doar pe hârtie posturi de poliţişti de Poliţie judiciară şi specialişti pentru DNA şi DIICOT. Fără să fie finanţate, aceste posturi nu există", subliniază el, relatează News.ro.


"I-am solicitat astăzi premierului, în şedinţa coaliţiei, să finanţeze la rectificare posturile aprobate deja pentru Poliţia judiciară şi solicitările venite de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi de la celelalte instanţe. Justiţia are nevoie de bani, nu este suficient să aprobi doar pe hârtie posturi de poliţişti de Poliţie judiciară şi specialişti pentru DNA şi DIICOT. Fără să fie finanţate, aceste posturi nu există, obiectivul din programul de guvernare nu este îndeplinit, şi nici angajamentele din MCV nu sunt respectate", a transmis, luni seară, Stelian Ion.

El a precizat că Ministerul Justiţiei nu este ordonator principal de credite pentru Ministerul Public şi ÎCCJ, dar este atent la solicitările financiare ale acestora şi le susţine pe deplin.501 afisariStatul nu poate concura cu mafia la bani
CezarN [utilizator], Luni, 16 august 2021, 23:43
+1/1
Statul nu poate concura cu mafia la bani dati judecatorilor si procurorilor. Deci, ar trebui mai intai niste magistrati cu constiinta, cu vocatie si acelora sa le dai bani, politisti, sa le creezi conditii. Altfel, cand ai nevoie mai mult, te trezesti ca magistratii nostri au jucat la doua capete si faptele se prescriu sau se da cu suspendare sau muncain folosul comunitatii.
Adica sa se dea poltisti procurorilor cu rezultate, cu condamnari obtinute, nu celor care i-au facut scapati pe romii din Faurei, de exemplu, sau pe Dinca din Caracal(apropos, ce se mai aude cu Dinca, a lucrat singur, nu-i asa? :)))
hahahaha
john70 [utilizator], Marţi, 17 august 2021, 5:01
-1/1
Sa pui in aceeasi fraza cuvintele "politisti" si "justitie" suna ca dracu' . Sunt doua chestii care n-au nici o legatura. Dimpotriva.
comenteaza