JO 2020: Larisa Iordache, aproape de finala la bârnă - Gimnasta s-a accidentat la aterizare VIDEO - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1999duminică 19 sep 2021

JO 2020: Larisa Iordache, aproape de finala la bârnă - Gimnasta s-a accidentat la aterizare VIDEO

de L.V.A. Duminică, 25 iulie 2021, 10:06
- a A+
Imagine
Larisa Iordache a avut o prestație bună la bârnă, duminică, în calificările de la Tokyo, obținând o notă de 14.133. Gimnasta s-a accidentat însă la glezna stângă la aterizare și a avut nevoie de îngrijiri medicale.


Larisa Iordache a fost notată cu 14.133 , însă a trecut prin mari emoţii după ce s-a lovit în zona gleznei stângi la aterizare , zonă bandajată şi protejată încă după multiple operaţii la tendonul ahilian.

Gimnasta tricoloră a fost îngrijită rapid de echipa medicală a competiţiei şi a părut să-şi revină din sperietură după câteva minute.

Iordache a luat startul la JO de la Tokyo doar la acest aparat , după ce a acuzat dureri mari la gleznă înainte de începerea competiției de la Tokyo.

Maria Holbură va lua startul la toate cele patru aparate.

Calificările mai programează subdiviziunile 4-5 , iar la final se vor decide echipele calificate în finală, cele 24 de gimnaste calificate în finală la individual-compus, precum şi câte opt în fiecare din cele patru finale pe aparate.

Nota Larisei ar trebui să-i asigure prezența în finala de la bârnă. Exercițiul ei a fost apreciat cu 6.2 în ceea ce privește dificultatea .

România nu aliniază pentru a doua oară consecutiv şi echipă în competiţia olimpică de gimnastică feminină. ​

Exercițiul Larisei Iordache:
Sursa video: Eurosport5855 de afisariNiciun comentariu
comenteaza