Facebook a lansat în SUA o nouă funcție dedicată rugăciunilor - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2171miercuri 22 sep 2021

Facebook a lansat în SUA o nouă funcție dedicată rugăciunilor

de Redactia Sâmbătă, 24 iulie 2021, 13:43
- a A+
Imagine
Facebook a lansat o nouă funcţie dedicată rugăciunilor, utilizată deocamdată în Statele Unite, potrivit Reuters. Funcţia de rugăciune face parte din comunicarea recentă şi concertată a Facebook către comunitatea religioasă.


Compania vede credincioşii ca pe o comunitate vitală pentru a stimula implicarea pe cea mai mare platformă de socializare din lume. Încă din 2017, CEO-ul Mark Zuckerberg dădea exemplu bisericile pentru a conecta compania cu lumea prin crearea unei echipe axată pe "parteneriate de credinţă".

Covid a reprezentat o nouă provocare, a declarat pentru Reuters şefa echipei, Nona Jones, într-un interviu. Sistemul de rugăciune de pe Facebook a apărut după ce compania a văzut o creştere a numărului de oameni care îşi cereau reciproc rugăciuni în timpul pandemiei, a spus Jones, care este şi pastor în Florida.

De altfel, compania a organizat primul său summit virtual de credinţă cu liderii religioşi luna trecută. În timpul evenimentului transmis pe Facebook Live, liderii religioşi au vorbit cu congregaţiile lor, în timp ce emoji-uri cu inimi erau distribuite pe ecran.

La sfârşitul lui mai, Facebook a implementat funcţia de rugăciune, care a fost testată cu unele comunităţi religioase, disponibilă pentru toate grupurile de Facebook din SUA. Pe un grup privat, o femeie a folosit funcţia pentru a le cere credincioşilor să se roage pentru mătuşa ei bolnavă de Covid-19. Oamenii au răspuns accesând butonul "Mă rog", iar numele lor apărea mai jos.

Utilizatorii pot alege să fie notificaţi pentru a se ruga din nou a doua zi. Alţii au cerut rugăciuni pentru o fiică decepţionată în dragoste, pentru examenul autor al unui fiu şi probleme cu compania de asigurări.

Jones a confirmat că postările de rugăciuni sunt folosite pentru a personaliza reclame pe Facebook, ca şi alte conţinuturi. Un purtător de cuvânt a spus că datele ar putea alimenta modul în care sistemele de învăţare automată Facebook decid ce anunţuri să afişeze utilizatorilor. Agenţii de publicitate nu vor putea direcţiona direct anunţurile pe baza conţinutului rugăciunii sau a utilizării funcţiei, a mai spus acesta. (Sursa: news.ro)


563 de afisariAu implementat o functie ptr bani !!!
pinguinu [utilizator], Sâmbătă, 24 iulie 2021, 14:29
-1/3
Biblia spune in cartea biblica MATEI 6:6 - " Ci tu, cand te rogi, intra in odaita ta, incuie-ti usa si roaga-te Tatalui tau, care este in ascuns; si Tatal tau, care vede in ascuns, iti va rasplati. "

Deci, nu e necesar sa ceri public cuiva sa se roage ptr tine, poti sa o faci si singur, in dreptul tau, iar, conform versetului, Dumnezeu vede si aude: " Tatal tau, care vede in ascuns, iti va rasplati. "

Preluat de aici: https://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/matei/6/ Oricine poate verifica in Biblia personala tiparita sau online pe internet.

Cat despre functia asta, Mark si Facebook au implementat functia asta pentru mai multe accesari ale platformei si ptr bani. Si-au dat seama ca unele (multe) comunitati religoase /persoane si poate majoritatea oamenilor NU mai sunt interesati de accesarea Facebook tocmai ptr ca promoveaza cu totul altceva decat credinta in Dumnezeu, iar ei pierd bani.

Atunci au zis, "hai sa le dam si astora un motiv sa intre si sa stea pe Facebook cat mai mult timp!" Si asa s-a nascut functia "ma rog".
comenteaza