Cîțu: Sunt sigur că alegerile din PNL București se vor desfășura în condiții normale și va câștiga Ciprian Ciucu - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2171miercuri 22 sep 2021

Cîțu: Sunt sigur că alegerile din PNL București se vor desfășura în condiții normale și va câștiga Ciprian Ciucu

de Redactia Sâmbătă, 24 iulie 2021, 11:24
- a A+
Imagine
Florin Cîţu a fost întrebat sâmbătă dacă are informații legate de acuzațiile lui Ciprian Ciucu privind o posibilă fraudare a alegerilor PNL București din partea echipei Violetei Alexandru.


“Astăzi sunt sigur că alegerile se vor desfăşura în condiţii normale şi va câştiga Ciprian Ciucu. (...) Mă bazez pe voturile necesare pentru a câştiga", a precizat Cîțu.

El a mai spus că după Congres va fi făcut profilul candidatului PNL pentru fiecare primărie de sector.

Întrebat dacă decizia de a numi doar candidaţi liberali la primăriile de sector nu ar putea duce la pierderea unora dintre acestea, Florin Cîţu a răspuns: “Când vrei să fii cel mai mare partid din România ceea ce vom face după 25 septembrie nu ai decât să ai candidaţi la fiecare primărie de sector şi la fiecare municipiu şi în fiecare oraş. Trebuie să ai candidaţi peste tot în România dacă eşti cel mai mare partid din România".

Liberalii din București își aleg sâmbătă conducerea pe fondul luptei interne care a împărțit partidul în două. Cotat cu primă șansă la șefia PNL București este primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu care și-a negociat susținerea pentru fotoliul de lider la București atât cu Ludovic Orban cât și cu Florin Cîțu.

Cu doar o săptămână înaintea scrutinului intern, Ciucu a rupt protocolul cu Orban și a sărit în tabăra lui Cîțu. Votul însă va fi dat de delegații organizațiilor de sector unde Orban mai are încă influență.


1155 de afisariDomnul Citu e si mai slab
Harald2 [utilizator], Sâmbătă, 24 iulie 2021, 12:34
+6/8
decat domnul Orban. E suficient de vazut ce consilieri si-a ales. A nu se confunda grupurile de interes cu persoanele pe care le sustin!

In plus, nici nu e capabil sa spuna niste minciuni credibile. Cam toti politicienii spun minciuni, dar unii sunt de-a dreptul ridicoli. Chiar si domnul Dragnea stia sa fie foarte convingator in declaratii desi afirma niste lucruri care se vedeau de la o posta ca sunt false. Domnul Citu nici macar acest talent nu-l are.
Oricum PNL clar nu va guverna dupa 2023
Gryphus [utilizator], Sâmbătă, 24 iulie 2021, 11:26
+5/9
Cutzu e ticalos iar Orban incompetent si slab.
unu mai rau ca altul, nu ai ce sa alegi din ei.
inca 4 comentarii comenteaza