Un urs a atacat o stână, un bărbat fiind rănit şi transportat la un spital din Suceava - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1999duminică 19 sep 2021

Un urs a atacat o stână, un bărbat fiind rănit şi transportat la un spital din Suceava

de I.B. Sâmbătă, 24 iulie 2021, 0:30
- a A+
Imagine
Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunţat, vineri seară, că autorităţile din Suceava intervin după ce au fost sesizate că trei persoane au fost atacate de urs la o stână, una dintre victime fiind în stare gravă.


ISU Suceava a precizat că atacul a avut loc la o stână, iar trei bărbaţi au încercat să alunge animalul. Un bărbat de 45 de ani a fost rănit, iar un tânăr de 26 de ani a fugit, fiind căutat de echipe de pompieri, poliţişti, jandarmi şi salvamontişti, potrivit News.

"Vă comunicăm că evenimentul privind atacul de urs din zona fondului forestier arondat judeţelor Suceava - Harghita - Mureş a avut loc pe raza judeţului Harghita. Ursul ar fi atacat o bovină în zona unei stăni, amplasată pe raza judeţului Harghita, şi trei bărbaţi au încercat să alunge ursul", a transmis, vineri seară, ISU Suceava.

Sursa citată a precizat că un bărbat de 45 de ani a fost atacat de urs, suferind mai multe leziuni şi fiind transportat la o unitate medicală din judeţul Suceava, aceasta fiind cea mai apropiată unitate medicală de locul atacului.

Un alt tânăr de 26 de ani a reuşit să fugă, fiind la această oră căutat în fondul forestier de echipe comune de jamdarmi montani şi poliţişti.

Cel de-al treilea bărbat este apelantul la SNUAU 112.

Toţi cei trei bărbaţi sunt din judeţul Mureş şi lucrau la stâna din judeţul Harghita.

"Echipe de poliţişti, jandarmi şi salvamontişti din Suceava sprijină activităţile de căutare a bărbatului de 26 de ani iniţiate şi coordonate de autorităţile din Harghita", au mai precizat oficialii ISU Suceava.


809 afisariVaca e de vina
OscarPorter [utilizator], Sâmbătă, 24 iulie 2021, 0:54
+2/4
In primul rand ce cauta vaca langa o stana? Ursul venea la oi si ea statea ca....vaca'n drum. Iar daca nu era vaca, erau oile. Pana la urma au fost oamenii. Dar ce mai conteaza oamenii cand vine vorba de urs? :)
in loc de oi..
Ismail Paine de circ [utilizator], Sâmbătă, 24 iulie 2021, 7:33
-1/1
.. putem pune bucuresteni care n-au vazut ursi decat in desene animate dar comenteaza legi?
comenteaza