Dan Barna, întrebat dacă este mulţumit de Nicuşor Dan: Are un mandat foarte greu / Într-un oraş de amplitudinea Bucureştiului este foarte greu să faci schimbări vizibile - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1999miercuri 22 sep 2021

Dan Barna, întrebat dacă este mulţumit de Nicuşor Dan: Are un mandat foarte greu / Într-un oraş de amplitudinea Bucureştiului este foarte greu să faci schimbări vizibile

de V.M. Joi, 24 iunie 2021, 1:11
- a A+
Imagine
Vicepremierul Dan Barna a afirmat că într-un oraş de amplitudinea Bucureştiului este foarte greu să faci schimbări vizibile, întrebat fiind dacă este mulţumit de activitatea lui Nicuşor Dan. "Are un mandat foarte greu", a afirmat Barna, precizând că aşteaptă împlinirea unui an de mandat, relatează News.ro.


Dan Barna a fost întrebat, marţi seară, la Digi 24, dacă este mulţumit de Nicuşor Dan, el răspunzând: "Are un mandat foarte greu, a preluat o primărie care, dincolo de declaraţiile de televizor ale doamnei Firea, a avut mult de rânit sau de desţelenit, face eforturi, sunt convins că în lunile următoare se vor vedea şi mai multe rezultate. În momentul de faţă a reuşit să păstreze un buget realist, a reuşit să iasă din datoriile acelea de peste 3 miliarde de lei, s-au început lucrările la reţeaua de termoficare".

Când i s-a atras atenţia că oamenii sunt nemulţumiţi, Barna a afirmat: "Ţine de un management al aşteptărilor".

"Haideţi să vedem după un an de zile ce s-a realizat. Într-un oraş de amplitudinea Bucureştiului este foarte greu să faci schimbări vizibile. Haideţi să vedem evaluarea de un an", a adăugat co-președintele USR PLUS.


662 de afisariAm o nedumerire
O_Tannenbaum [utilizator], Joi, 24 iunie 2021, 6:09
+5/5
Pai ce, Barna l-a numit pe Nicusor Dan primar ? Nicusor Dan a fost ales ceea ce nu e cazul cu Barna. Barna a fost NUMIT vicepremier. Si atunci ce legitimitate ar avea Barna sa se declare multumit sau nemultumit de Nicusor Dan? Niciuna, zero spoit cu dero.

Pe Barna sa-l intrebe daca e multumit de Stelian Ion de la Justitie.

Sau de Drula. Sau de Ghinea.
hehehehe
john70 [utilizator], Joi, 24 iunie 2021, 1:35
+2/4
"Într-un oraş de amplitudinea Bucureştiului este foarte greu să faci schimbări vizibile"

Intr-un oras de amplitudinea Bucurestiului este foarte usor sa promiti orice.
inca 2 comentarii comenteaza