VIDEO Polonia: Mii de participanţi la Gay Pride la Varşovia - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2570joi 21 oct 2021

VIDEO Polonia: Mii de participanţi la Gay Pride la Varşovia

de V.M. Sâmbătă, 19 iunie 2021, 21:56
- a A+
Imagine
Mii de persoane au participat sâmbătă la "Parada Egalităţii" desfăşurată la Varşovia, un eveniment ce nu a avut loc în 2020 din cauza pandemiei de Covid-19, pentru apărarea drepturile minorităţilor sexuale în Polonia, relatează France Presse și Agerpres .


Consiliul Europei clasează Polonia pe ultima poziţie a Uniunii Europene în ceea ce priveşte drepturile LGBTQ (lesbiene, gay, bisexuali, trans, queer), susţinând într-un raport recent că principalii responsabili politici ai ţării au înrăutăţit situaţia în ultimii ani.

Organizată în comun de diferite organizaţii pentru drepturile minorităţilor, cu sprijinul primarului liberal al Varşoviei Rafal Trzaskowski, lunga procesiune de manifestanţi în culorile curcubeului a mărşăluit prin centrul capitalei poloneze, în sunetele muzicii difuzate de pe platforme rulante.

Potrivit jurnaliştilor AFP la faţa locului, aproximativ 20.000 de persoane, majoritatea tineri, au participat la marş. Nici poliţia şi nici primăria nu au comunicat estimările lor cu privire la numărul de participanţi.

"Curcubeul nu jigneşte pe nimeni" - a fost sloganul foarte prezent în timpul demonstraţiei.

În martie, un tribunal polonez a achitat trei activişti pentru drepturile homosexualilor acuzaţi de insultarea sentimentelor religioase după ce au lipit afişe cu Fecioara Maria încoronată cu un curcubeu.

Acuzaţii riscau până la doi ani de închisoare conform codului penal polonez.

Potrivit liderului partidului conservator naţionalist Lege şi Justiţie (PiS) la putere din 2015, Jaroslaw Kaczynski, homosexualii reprezintă o ameninţare pentru familia tradiţională.

Preşedintele Andrzej Duda a asimilat "ideologia LGBT" cu comunismul şi, cu sprijinul guvernului, mai multe regiuni sau municipalităţi din această ţară considerată ataşată valorilor catolice s-au declarat libere de "ideologia LGBT".
3194 de afisariTirania minoritatilor
Vlad-I [utilizator], Duminică, 20 iunie 2021, 12:10
+2/14
Desi, se numeste " parada egalitatii" ar fi más potrivit sa se numeasca " parada privilegiatilor". Minoritiatile cu ajutorul marxistilor si globalistilor supun majoritatea populatiei la un regim de teroare si zilnic trebuie sa asculte la tv acuzatii de tot felul. Dupa ani de prelegeri incep sa legisleze tiranic si despotic in favoarea minoritatilor. Partidele globaliste ( care tradeaza poporul) se mentin la putere cu votantii lor +aceste minoritati captive. Oricine ar fi in spatele acestor inginerii sociale au vreun secret in plan: scaderea populatiei, dizolvarea natiunilor, guvern global, mentinerea barbatilor intr o stare supusa ca sa nu se revolte etc.
20.000
Xzolo [utilizator], Duminică, 20 iunie 2021, 12:59
+1/11
Acesti 20.000 de participanti sunt aceeasi care se muta pe la toate mitingurile din orasele europei,exact galeria unei echipe de fotbal.
inca 1 comentariu comenteaza