VIDEO Momentul în care telecabina din Italia se prăbușește - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1843sâmbătă 24 iul 2021

VIDEO Momentul în care telecabina din Italia se prăbușește

de N.O. Miercuri, 16 iunie 2021, 22:37
- a A+
Imagine
Momentul în care telecabina din Italia se prăbușește a fost înregistrat de o cameră de supraveghere de la stația de telecabină și apoi a fost filmat pe un monitor, relatează la Reppublica.

Reamintim că 14 persoane - dintre care cinci cetățeni israelieni - și-au pierdut viața, un singur copil, în vârstă de 5 ani, supraviețuind, după ce o telecabină a liniei Stresa-Alpino Mottarone s-a prăbuşit în pădure.


Un singur bărbat a fost plasat în arest la domiciliu pe 29 mai , este vorba de un angajat care fusese însărcinat cu punerea telecabinei în mișcare.

Procurorii au acuzat că cei trei bărbați - proprietarul companiei de telecabine, un angajat și un inginer care se ocupau de întreținere - erau conștienți de problemele tehnice.

Procurorii au declarat că cei trei au pus în mod deliberat cleme în formă de furculiță pe frânele de urgență pentru a evita ca acestea să fie activate în mod constant.

"Sunt conștient de greșeala pe care am făcut-o lăsând clemele", a declarat Gabriele Tadini procurorilor, conform transcrierii oficiale a audierii, care apare în Corriere della Sera.

Tadini a fost însărcinat cu punerea telecabinei în mișcare, lucru pe care l-a făcut pe 23 mai cu doar câteva ore înainte de prăbușire.

Tadini a fost plasat în arest la domiciliu.17845 de afisarice prostovani...
muscha mbanana [utilizator], Joi, 17 iunie 2021, 10:22
0/4
au uitat ca au pus cu o luna inainte o menghina strinas pa cablu , ca sa n-o ia la vale abina si atunci cand a ajunsla doc , menghina a oprit cablul de ghidare care sa rupt si asa ... tragedia ! pacat,... RIP !
important e
eyesopen [utilizator], Joi, 17 iunie 2021, 1:37
-13/17
ca ala care statea pe pasarela avea botnita. altfel cred ca murea si el (de covid, desigur), chiar daca era singur, in spatiu deschis, doar cu muntii in jur.
in cazul celor din telecabina, totusi, botnitele si-au dovedit - iata! - eficienta: n-au murit de covid.
comenteaza