FOTO Simona Halep, primul antrenament pe iarbă după titlul cucerit la Wimbledon - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1740sâmbătă 24 iul 2021

FOTO Simona Halep, primul antrenament pe iarbă după titlul cucerit la Wimbledon

de Silviu Dumitru Miercuri, 16 iunie 2021, 21:49
- a A+
Imagine
Simona Halep este pregătită să revină pe teren după accidentarea suferită la Roma. În primele fotografii realizate anul acesta pe iarbă, sportiva noastră poate fi văzută alături de ambii antrenori: Daniel Dobre și Darren Cahill.


"Am revenit pe iarbă și este un sentiment minunat", a scris Halep, pe Facebook.

Săptămâna viitoare, Simona Halep va participa la turneul de la "Bad Homburg" (20-26 iunie) înainte de a încerca să-și apere titlul de la Wimbledon (28 iunie - 10 iulie).

Alături de Daniel Dobre, Simona Halep a triumfat la All England Club după o finală memorabilă: a învins-o categoric pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2 . Chiar dacă nu se afla în echipa sportivei noastre la acel moment, Darren Cahill o ajuta cu sfaturi.

"Ar însemna mult să îmi păstrez trofeul, dar e mult prea greu, am stat foarte mult departe de tenis. Acum, sunt 100% din punct de vedere fizic. Eu îmi doresc să câştig din nou Wimbledon-ul. Am un turneu de pregătire, unde sper să joc bine. De doi ani nu am mai jucat pe iarbă, mi-era dor. E alt joc şi sunt entuziasmată", a spus Simona la plecarea spre Bad Homburg , potrivit Eurosport.Simona Halep, primul antrenament pe iarbă după titlul cucerit la Wimbledon:
*sursă: Instagram - Simona Halep

2861 de afisariFuny
aliosa77 [utilizator], Joi, 17 iunie 2021, 9:00
0/0
Pierde in primul tur la WIMBLEDON or se accidenteaza
stand pe loc.
comenteaza