Imagini virale: Doi șobolani mănâncă dintr-un covrig pe raftul unui supermarket din Sectorul 1 / Reacția magazinului - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1843sâmbătă 24 iul 2021

Imagini virale: Doi șobolani mănâncă dintr-un covrig pe raftul unui supermarket din Sectorul 1 / Reacția magazinului

de Redactia Miercuri, 16 iunie 2021, 21:27
- a A+
Imagine
Imagini cu doi șobolani care mănâncă dintr-un covirg pe un raft cu produse de panificație dintr-un magazin din Sectorul 1 al Capitalei au devenit virale. Reprezentanții lanțului de supermarket-uri le cer scuze clienților și spun că intervin cu soluții de deratizare mai des decât prevedea legea, dar că în anumite zone sunt "foarte multe surse externe" pe care nu le pot controla.


Fotografia cu cei doi șobolani a fost postată miercuri pe Facebook, fiind surprinsă într-un magazin Mega Image de pe bulevardul Ion Mihalache din Sectorul 1 al Capitalei.

Reprezentanții companiei au reacționat spunând că intervin cu soluții de deratizare în magazine la un interval mult mai scurt decât prevede legea, mai ales că în anumite zone sunt "foarte multe surse externe" pe care nu le pot controla. De asemenea, ei le cer scuze clienților pentru acest incident.
  • "Ne dorim să acordăm scuze tuturor clienților noștri în urma incidentului neplăcut petrecut în magazinul nostru din Ion Mincu și să asigurăm pe această cale că intervenim frecvent în magazinele noastre cu soluții de deratizare la un interval mult mai des decât prevederile legale, mai ales că în anumite zone sunt foarte multe surse externe pe care nu le putem controla.
  • În magazinul menționat, care se află la parterul unei clădiri vechi, ultima deratizare a avut loc în cursul zilei de ieri. Pentru că ne dorim să luăm măsuri suplimentare, am închis astăzi magazinul și vom acționa cu un tratament de eradicare mai puternic. De asemenea, spațiul din magazin este și va fi în continuare igienizat după fiecare tratament pentru a asigura toate condițiile de siguranță alimentară.
  • În prezent, analizăm soluții de izolare completă a magazinelor de sursele externe pentru a rămâne în siguranță. Vom lua toate măsurile care țin de noi și vom monitoriza în continuare magazinele noastre pentru a preveni incidente de acest fel", au transmis reprezentanții Mega Image.
Reamintim că sectorul 1 este afectat de o criză a gunoiului, în urma unui conflict între primărie și societatea de salubrizare Romprest, care a refuzat să ridice gunoiul de pe străzi, invocând datorii ale administrației locale în plata facturilor. Garda de Mediu a anunțat miercuri că a amendat cu 160.000 de lei Primăria Sectorului 1 pentru că "nu a luat măsurile de salubrizare a sectorului și nu a prezentat documente privind respectarea legislației de mediu", în timp ce Romprest a fost sancționată cu 70.000 de lei.26732 de afisariSobolanii devin animale de companie...
FortApache [utilizator], Miercuri, 16 iunie 2021, 22:29
+22/28
Si nu numai in Sectorul 1 unde e cu probleme administrative...sunt sobolani peste tot in Bucuresti :)))

Adevarul este ca si Primaria trebuie sa asigure servicii DDD dar si locuitorii ar trebui sa participe la niste cursuri de educatie civica si igiena in general :)))

E jale mare si de o parte dar si de cealalta parte....
Fii om
autan [utilizator], Miercuri, 16 iunie 2021, 23:14
+20/24
Adopta si tu un sobolan acum, chiar si vagabond, daca nu ai bani de cei de rasa de la mega.
Cei care au mancat covrigi azi cu aroma de sobolan au luat si niste raticid la bord, daca tot s-a deratizat ieri. Romanul rezista la orice.
inca 23 de comentarii comenteaza