Roger Waters spune că a refuzat o sumă "uriașă" de bani de la Mark Zuckerberg pe care-l descrie drept "unul dintre cei mai puternici idioți din lume" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1843sâmbătă 24 iul 2021

Roger Waters spune că a refuzat o sumă "uriașă" de bani de la Mark Zuckerberg pe care-l descrie drept "unul dintre cei mai puternici idioți din lume"

de S.J. Marţi, 15 iunie 2021, 11:19
- a A+
Imagine
Roger Waters, unul dintre membrii fondatori ai legendarei trupe rock Pink Floyd, a afirmat că a refuzat o sumă "uriașă" de bani din partea lui Mark Zuckerberg care voia să foloseasă una din melodiile formației pentru o reclamă Instagram, relatează Business Insider .


"A sosit în această dimineață, o ofertă cu o sumă uriașă, uriașă de bani", a declarat recent Waters la un eveniment de susținere a lui Julian Assange.

"Iar răspunsul este 'F**y you. În niciun nenorocit de caz", a spus Waters despre oferta CEO-ului Facebook care ar fi vizat folosirea "Another Brick in the Wall, Part 2", una dintre cele mai faimoase melodii ale formației.

"Menționez asta doar fiindcă aceasta este o mișcare insidioasă a lor de a acapara absolt totul. Nu voi face parte din porcăria asta, Zuckerberg", a adăugat basistul Pink Floyd.

Revista Far Out a scris anterior că trupa a refuzat să permită folosirea muzicii lor pentru orice fel de publicitate despre care nu credeau că ar fi pentru "o cauză bună".

În timpul evenimentului Waters a citit scrisoarea primită de la Facebook care afirma că "credem că mesajul fundamental [al melodiei] este atât de relevant și necesar astăzi".

Acesta a declarat că Mark Zuckerberg "vrea să facă Facebook și Instagram mai puternice decât sunt deja... ca să poată continua să ne cenzureze pe toți din această cameră și să împiedice răspândirea poveștii lui Julian Assange în rândul publicului general".

Waters a mai afirmat de asemenea că fondatorul și CEO-ul Facebook este "unul dintre cei mai puternici idioți din lume".

Citește și:


9998 de afisariRoger
Zache58 [utilizator], Marţi, 15 iunie 2021, 11:31
+35/41
te iubesc pentru ce ai facut si pentru ceea ce faci si astazi.Muzica voastra ,care promoveaza libertatea de gandire ,nu se potriveste cu controlul exercitat pe net de catre Mark si altii ca el.
Cine nu are batrani...
idealogul [utilizator], Marţi, 15 iunie 2021, 11:28
+33/39
Sa isi cumpere.
Din pacate stocul de batrani se epuizeaza si nu se mai fabrica altii noi.
Din generatiile actuale ies la 70 de ani doar niste adolescenti frustrati si complexati.
inca 12 comentarii comenteaza