Cîmpeanu, despre primarul liberal acuzat că a violat o fată de 12 ani: Deciziile ar trebui să fie cele mai drastice - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2570joi 21 oct 2021

Cîmpeanu, despre primarul liberal acuzat că a violat o fată de 12 ani: Deciziile ar trebui să fie cele mai drastice

de I.B. Sâmbătă, 12 iunie 2021, 0:11
- a A+
Imagine
Sorin Cîmpeanu a fost întrebat, vineri seară, la Digi 24, dacă se simte inconfortabil să fie coleg de partid cu primarul din Ştefăneştii de Jos, acuzat că a violat o fată de 12 ani şi a afirmat: "Inconfortabil e puţin spus".


"Înţeleg prezumţia de nevinovăţie (...) dar atunci când este vorba despre un caz atât de evident, de un copil de 12 ani, dacă mă întrebaţi personal, deciziile ar trebui să fie cele mai drastice", a mai afirmat ministrul.

Primarul din Ştefăneştii de Jos, Robert Ştefan, reţinut într-un dosar în care se fac cercetări pentru act sexual cu minor, viol, şantaj şi influenţarea declaraţiilor şi în care este acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fată de doar 12 ani, pe care apoi ar fi ameninţat-o pentru a păstra tăcerea, a fost pus în libertate, potrivit News.

Primarul din Ștefăneștii de Jos (Ilfov), Ştefan Ionel Robert (PNL) , și celelalte două persoane reținute joi seară în dosarul de viol sau act sexual cu un minor, în care victima este o fată care avea 12 ani la data faptelor și care a rămas însărcinată și a născut, sunt puși în libertate. Parchetul a anunțat vineri că procurorul de caz a decis revocarea măsurii luate de către polițiști.824 de afisariDacă e atât de preocupată de confortul cetățenilor
backtothedarkages [utilizator], Sâmbătă, 12 iunie 2021, 2:06
+1/1
de ce nu se duce presa să pună întrebări în comuna Ștefănești ? Ar putea afla lucruri mult mai interesante decât gradul de confort al dlui Câmpeanu. Dacă chiar trebuie ca vinovăția individuală să devină o vinovăție de grup, de ce nu se analizează ca grup comunitatea din Ștefănești, care cu siguranță este mult mai conectată la eveniment decât colegii de partid ai primarului.
Plătim magistraților
nick24 [utilizator], Sâmbătă, 12 iunie 2021, 5:46
+1/1
salarii uriașe, pensii mai mari decàt salariile brute, pentru a fi corecti și a face dreptate!
Consecința? Sunt corupți, incompetenți, prost pregătiti, puturoși- că tărăgăneazâ procesele.
comenteaza