Emil Boc: După 10-11 ani, Transilvania contează din nou pe harta infrastructurii. PSD nici măcar un podeț la Nădășel nu au putut să facă" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0467duminică 13 iun 2021

Emil Boc: După 10-11 ani, Transilvania contează din nou pe harta infrastructurii. PSD nici măcar un podeț la Nădășel nu au putut să facă"

de C.V. Vineri, 11 iunie 2021, 19:10
- a A+
Imagine
După 10 – 11 ani, Transilvania primeşte din nou proiecte de infrastructură, prin implicarea premierului Florin Cîţu, ceea ce nu s-a întâmplat cu PSD, a spus vineri primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.


"Mă bucur că, după 10 – 11 ani, din nou, prin premierul Cîţu (...) Transilvania contează din nou pe harta infrastructurii din România. Timp de 10 ani, din păcate, PSD ne-a ignorat nici măcar un podeţ de la Nădăşel nu au putut să facă, pentru a face câţiva kilometri de autostradă", a declarat, vineri, la Zalău, Emil Boc.

Acesta a precizat că, de fapt, sunt proiecte importante în întreaga Românie.

"Asta arată că România are viitor şi românii au viitor în această ţară", a mai declarant Boc.

Împreună cu premierul Florin Cîţu şi ministrul Lucian Bode, Emil Boc este, vineri, într-o vizită de lucru în judeţul Sălaj.


2133 de afisariHai ca pe
yol [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 19:58
+8/8
Drula e normal sa nu-l pomenesti, ca e usr, dar ce pana mea treaba are Bode. E deja a trei a oara cand se fotografiaza cu lucrari de infrastuctura.
Fratilor, CINE ESTE ACEST ZERO ABSOLUT, pe care ni-l tot baga pnl-ul si presa pe gat.

PNL, ce treaba are Bode cu infrastuctura rutiera? Ce tot il impanati si-l puneti in geam, cum facea felix cu iohannis??
Prin...
Andreas1256 [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 19:24
+4/10
...guvernul Citu, daca numele Drula nu-l poate pronunta, precum cel al Clujului in limba maghiara/germana. Om mic si la stat si la caracter.
inca 5 comentarii comenteaza