Simona Halep, primele declarații după ce s-a logodit - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2275marţi 21 sep 2021

Simona Halep, primele declarații după ce s-a logodit

de Silviu Dumitru Vineri, 11 iunie 2021, 16:10
- a A+
Imagine
Simona Halep a vorbit pentru prima oară despre logodna cu Toni Iuruc. Sportiva clasată pe locul 3 WTA a declarat că își dorește un copil, dar acest lucru va deveni o prioritate după ce va mai câștiga măcar un titlu de Grand Slam.


Ce a spus Simona Halep după ce s-a logodit cu Toni Iuruc:
  • Despre inelul de logodnă: "E foarte frumos și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea".

  • Despre planurile de nuntă: "Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan".

  • Despre nașterea unui copil: "Așa am zis? (n.r. râde). Îmi doresc, așa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil" - Simona Halep, citată de Digisport.

Simona Halep (29 de ani) şi Toni Iuruc (42 de ani) formează un cuplu din 2019. Iuruc, om de afaceri din Constanța, a mai fost căsătorit de două ori.

Simona Halep a reînceput pregătirile după accidentarea suferită la Roma . Jucătoarea noastră a anunțat că va participa la turneul de la "Bad Homburg" (20-26 iunie) înainte de a încerca să-și apere titlul de la Wimbledon.


5175 de afisariMda
Fanel01 [utilizator], Sâmbătă, 12 iunie 2021, 8:59
+1/1
Cam batranel logodnicul ,sa speram ca a3a nevasta va fi cu noroc pt el.
Yoruk sau Iuruc
Koczka [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 20:37
0/2
Mai este o jucătoare de tenis din Turcia, Yoruk Ilay, cu 10 ani mai tânăra decât Simona, asa ca nu prea se vor intersecta....
Cam asta fu viata sportiva a Simonei .. Poate va deveni mama unui supertalent sportiv, indiferent de sport ..
comenteaza