Noel Gallagher îl acuză pe prințul Harry că este un "snowflake woke" după criticile aduse familiei regale - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2275marţi 21 sep 2021

Noel Gallagher îl acuză pe prințul Harry că este un "snowflake woke" după criticile aduse familiei regale

de S.J. Vineri, 11 iunie 2021, 10:12
- a A+
Imagine
Noel Gallagher, chitaristul trupei Oasis, afirmă despre prințul Harry că este "un snowflake woke nenorocit" din cauză că a criticat în public familia regală, relatează Insider .

Gallagher, care are o relație notoriu de dificilă cu fratele său și fostul vocal al trupei, Liam Gallagher, a afirmat de asemenea într-un interviu acordat tabloidului The Sun că simpatizează cu prințul William deoarece știe cum este să ai un frate mai mic "căruia nu-i mai tace gura".

"Prințul William. Simt durerea acelui flăcău", a afirmat acesta, adăugând că "are un frate mai mic căruia nu îi mai tace gura...cred că aia e atât de inutil. Mi-ar plăcea să cred că eu am fost mereu ca William", a declarat acesta.

"Prințul Harry pare ca un snowflake woke nenorocit tipic, căcănarul. Nu îți critica familia deoarece nu e nevoie de asta", a mai afirmat chitaristul.

Prezentatorul Piers Morgan, un alt critic vocal al prințului Harry și a lui Markle, a distribuit pe Twitter o captură de ecran cu interviul lui Gallagher, afirmând că acesta "are degetul pe pulsul națiunii".

Într-un tweet ulterior acesta a adăugat că "excelent interviu...slavă cerului că încă existe vedete ca @NoelGallagher care spun ce gândesc, nu le pasă cine va fi 'ofensat' și nu se plâng despre cât de îngrozitoare sunt viețile lor privilegiate și răsfățate".


Morgan a fost nevoit să părăsească emisiunea "Good Morning Britain" pe care o găzduia după ce a criticat-o pe Meghan Markle și a pus sub semnul întrebării acuzațiile incendiare făcute de aceasta în timpul interviului acordat prezentatoarei americane Oprah Winfrey .


6043 de afisariO intreaga generatie e asa, nu doar Harry
animatron [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 10:36
+19/19
Dependenta psiho-emotionala de reactiile de pe retele sociale, scaderea generala a nivelului de educatie in tot Occidentul, incultura crasa a multor "formatori de opinie", dispretul pt chestii "demodate" cum ar fi cartile, etc.

"Lumea noua" pe care ar vrea sa o construiasca extremistii "woke" si "cancel culture" e una oribila, de dictatura si cenzura, ii vedem deja primele manifestari agresive in USA si unele tari vest-europene.

"Lupta de clasa" marxista e inlocuita cu "lupta de rasa" progresista, dar e fix aceeasi ura, aceeasi autodistrugere societala, acelasi pericol.

In cazul lui Harry, e vorba si de o foarte proasta alegere a unei partenere de viata cu multe probleme, de la divort, la varsta si experienta mai mari, la lipsa de educatie si la mentalitatea americana vulgara si simplista.
Si chitaristul…
337Zdf [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 10:30
-16/16
E un narcoman obosit, care pupa n dos membrii coroanei….
comenteaza