Marcel Ciolacu: E exclusă o alianţă cu PNL dacă această coaliţie se rupe - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1226duminică 20 iun 2021

Marcel Ciolacu: E exclusă o alianţă cu PNL dacă această coaliţie se rupe

de V.M. Vineri, 11 iunie 2021, 0:06
- a A+
Imagine
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că este exclus ca social-democraţii să guverneze alături de PNL, în cazul în care se rupe actuala coaliţie, transmite Agerpres.


Reacţia acestuia vine în contextul unei declaraţii a lui Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Național al PSD, care a afirmat că nu exclude o guvernare cu liberalii .

"Am anunţat clar că e exclus. Cu cine, cu Turcan la guvernare? Cu Orban, cu Cîţu? Cum se poate construi cu ei? Presupun că Vasile Dîncu a vorbit ca strateg, nu ca pesedist. Dacă ai încălcat spiritul Constituţiei, dacă ai furat dreptul câştigătorului de a propune un prim-ministru, la cum ai venit cu 'România educată' în PNRR, nu există altă soluţie decât anticipate, sunt şi în Bulgaria, nu e o catastrofă. Ei confundă statul român cu interesele lor personale. Eu vă răspund din punctul nostru de vedere, e exclusă o alianţă cu PNL dacă această coaliţie se rupe. Vă aduceţi aminte că Iohannis spunea că Parlamentul nu mai reflectă voinţa populaţiei? Aşa e şi acum, îl anunţ pe Iohannis", a declarat Ciolacu la Antena 3.


1453 de afisari2024 = Anul Disparitiei P$D din Parlament
un domn [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 0:11
+6/14
Cum ar spune Sile Dancu : “Dar Dumnezeiesc”
Sa inteleg ca Ciolancu nu e un Nostalgic?
Parzivall [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 1:57
+4/10
Haide bre, nici daca iti da Orban un uischi nu o sa lacrimezi dupa vremurile cand Pontalau conducea tara si Cacarau dormea in Divanul Domnesc?!!!
inca 9 comentarii comenteaza