CNCD se autosesizează după comentariile consilierului PSD care a spus că Clotilde Armand ar fi fost "răpită și violată zile în șir" în Franța și "îi convenea" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD duminică 13 iun 2021

CNCD se autosesizează după comentariile consilierului PSD care a spus că Clotilde Armand ar fi fost "răpită și violată zile în șir" în Franța și "îi convenea"

de C.D. Joi, 10 iunie 2021, 11:40
- a A+
Imagine
​Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) s-a autosesizat după comentariile făcute pe Facebook de consilierul județean PSD, Ioan Micu, a declarat pentru Hotnews, șeful instituției, Csaba Asztalos.


Într-un comentariu la o postare a deputatului USR Ionuț Moșteanu, în care acuza agresarea în trafic a primarului sectorului 1, consilierul PSD de Vrancea a scris că "în Franța era răpită și violată zile în șir, aoleuu stai că asta îi convenea bebelușei albe de Guadelupe".

După ce un alt utilizator Facebook i-a atras atenția că nu îi face cinste mesajul, Ioan Micu a replicat că "este un pamflet și trebuie tratat ca atare".


12780 de afisarice sa te astepti
ipsilon [utilizator], Joi, 10 iunie 2021, 12:19
+43/59
de la niste primate PSD-iste ... asta e nivelul lor, toti imbuibatii si analfabetii sunt in partidul asta
Rromania este nr.1 in Europa la tinere traficate .
viziru [utilizator], Joi, 10 iunie 2021, 12:29
+32/40
Rromania este nr.1 in Europa la tinere traficate ..... o parte din bani se intoarce la PSD ..... consilierul stie asta de aia si vorbeste asa de degajat .....
inca 22 de comentarii comenteaza