Barna, despre eliminarea pensiilor speciale: Cel mai probabil până la sfârșitul lui 2023 - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1226duminică 20 iun 2021

Barna, despre eliminarea pensiilor speciale: Cel mai probabil până la sfârșitul lui 2023

de I.B. Joi, 3 iunie 2021, 21:14
- a A+
Imagine
Liderul USR Dan Barna spune că o reformă a pensiilor cu eliminarea pensiilor speciale nu se poate face înainte de 1,5-2 ani.


"Există un grup de lucru care discută cu fiecare categorie profesională care beneficiază de pensii speciale care ar fi soluţiile. Şi ce este cel mai cel mai... aş spune comic, dar nu chiar comic, e cumva şi amar în egală măsură, fiecare e total de acord că pensiile speciale trebuie eliminate şi că sunt injuste şi că unele sunt mai mari decât venitul pe care l-a avut omul muncind, decât salariul respectiv, ceea ce nu e deloc în regulă, toată lumea e de acord cu asta, mai puţin când e vorba de el însuşi şi de propria categorie. Adică toată lumea spune: da, trebuie eliminate, dar ale noastre nu, pentru că avem situaţia asta. Şi toţi spun asta", a afirmat Dan Barna, joi seară, la Digi 24.

Barna mai spune că liminarea pensiilor se va face probabil până la sfârșitul lui 2023.


3967 de afisariEliminarea pensiilor speciale NU se va face
Gryphus [utilizator], Joi, 3 iunie 2021, 22:15
+19/23
e mincinos sa promiti ca vei elimina pensiile speciale cand tocmai discuti cu secu si iti spune clar ca nu e de acord cu asa ceva

si ministrul de interne BODE a spus recent ca atat timp cat el e ministru NU se vor elimina pensiile speciale deci despre ce vorbim
mda
sentenced [utilizator], Joi, 3 iunie 2021, 21:21
+16/18
Macar de-ar fi adevarat si tot ar fi bine. Dar ma indoiesc, pensionarii speciali sunt cei care detin adevarata putere in tara asta (MAI, servicii, magistratura, armata, functionari publici influenti).
inca 19 comentarii comenteaza