Florin Cîţu, despre asasinatul cu bombă din Arad: Un eveniment în 30 de ani de zile nu înseamnă că România este o ţară nesigură - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2167duminică 26 sep 2021

Florin Cîţu, despre asasinatul cu bombă din Arad: Un eveniment în 30 de ani de zile nu înseamnă că România este o ţară nesigură

de V.M. Luni, 31 mai 2021, 23:08
- a A+
Imagine
Premierul Florin Cîţu afirmă că România rămâne o ţară sigură, după incidentul de la Arad în care un om de afaceri şi-a pierdut viaţa după ce un dispozitiv exploziv a fost amplasat în maşina sa. "Cu siguranţă vom afla ce s-a întâmplat acolo, vom învăţa şi nu vom mai permite astfel de evenimente", susţine premierul, potrivit News.ro.


"Este primul atentat în 30 de ani de zile. În primul rând, trebuie să observăm că am reuşit să evităm astfel de evenimente 30 de ani de zile. Nu ştiu dacă mai există vreo ţară în zonă, în jurul României, care a evitat astfel de evenimente. Este un lucru grav, foarte grav. În acest moment ştiu că toate instituţiile, şi este o anchetă pe care o face procuratura, aşteptăm rezultatele. Sunt experţi din toate instituţiile abilitate să ancheteze un astfel de caz şi vom vedea ce s-a întâmplat. În acest moment nu am detalii cu privire la ceea ce s-a întâmplat, dar este adevărat, este un eveniment grav, care eu sper să nu se mai repete şi să fim vigilenţi în perioada următoare, să nu mai avem astfel de evenimente. Cu siguranţă vom afla ce s-a întâmplat acolo, vom învăţa şi nu vom mai permite astfel de evenimente", a afirmat Florin Cîţu, luni seară, la Digi 24.

Premierul consideră că România rămâne o ţară sigură şi după acest incident.

"Un eveniment în 30 de ani de zile nu înseamnă că România este o ţară nesigură", a adăugat Cîţu.

Omul de afaceri arădean Ioan Crişan a murit, sâmbătă, după ce maşina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din Arad .

Procurorul care conduce ancheta în cazul asasinării omului de afaceri arădean Ioan Crişan a dispus efectuarea mai multor expertize şi constatări criminalistice, a anunţat, luni, Parchetul General. Ancheta vizează infracţiunea de omor calificat cu premeditare , încadrarea iniţială fiind cea de omor.
2041 de afisaricind 5 mil romani demonstreaza
Coco Whistle [utilizator], Marţi, 1 iunie 2021, 1:04
+1/1
ca transhumanta nu se petrece doar pe altitudine atunci se pune intrebare de ce pleaca daca sint asa 'siguri' la noi acasa? nota 4, treci la sters pantofii.
Nu a fost nimeni demis...
DomnuTrandafir [utilizator], Marţi, 1 iunie 2021, 11:08
+1/1
Din Militie..
Din Securitate.
Din Prefectura.
Macar simbolic o demitere.
E o crima , un atentat grav la siguranta cetățenilor!
inca 3 comentarii comenteaza