Actorul Mark Ruffalo şi-a cerut scuze după ce a sugerat că Israelul comite "genocid" contra palestinienilor - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2167duminică 26 sep 2021

Actorul Mark Ruffalo şi-a cerut scuze după ce a sugerat că Israelul comite "genocid" contra palestinienilor

de V.M. Luni, 31 mai 2021, 19:23
- a A+
Imagine
Actorul american Mark Ruffalo, interpretul lui Hulk din "Avengers", a vorbit despre conflictul israeliano-palestinian denunţând politica Israelului, o poziţie foarte criticată pe care acum o regretă, scrie News.ro citând Le Figaro.


Într-un mesaj pe Twitter, el şi-a cerut scuze pentru că a sugerat că Israelul comite un "genocid" contra palestinienilor. O mea culpa publicată pe contul de Twitter, care este pentru actor portavoce în revendicările referitoare la angajamentul pentru apărarea mediului şi justiţia socială.

"M-am gândit şi vreau să-mi cer scuze pentru mesajele despre recenta luptă Israel/Hamas care au sugerat că Israelul comite "genocid". Este inexact, este agitator, nerespectuos şi aluziile mele au fost folosite pentru a justifica antisemitismul de aici şi de peste hotare. Este timpul să evit exagerările", a scris actorul pe Twitter.

Niciuna dintre afirmaţiile publicate de actor cu privire la conflict nu evocă explicit un "genocid".

Dar unul dintre mesajele sale face analogie între conflictul israelo-palestinian şi apartheid. "1.500 de palestinieni sunt ameninţaţi cu expulzarea la Ierusalim. 200 de manifestanţi au fost răniţi şi 9 copii ucişi", a scris el pe 11 mai, mesaj pe care nu l-a şters. "Sancţiunile impuse Africii de Sud au permis eliberarea cetăţenilor de culoare. Este timpul ca sancţiunile să se aplice Israelului pentru ca palestinienii să fie eliberaţi".

Mark Ruffalo, născut în orasul industrial Kenosha, Wisconsin, pe 22 noiembrie 1967, a fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei Americane de Film pentru rolurile secundare din filmele "Spotlight" (2015), "Foxcatcher" (2014) şi "The Kids Are All Right" (2010) şi de două ori la Globurile de Aur.


2688 de afisariLol
mitg [utilizator], Luni, 31 mai 2021, 19:34
+12/20
El impreuna cu gion cena, jk rowling si alte celebritati prinse in flagrant ar trebui sa se ia de mana in hora pentru lipsa de coloana vertebrala.

Indiferent de ce opinie ai, ori ti-o asumi, ori lasa-ne in pace. Asta cu "imi cer scuze, dar doar pentru ca impresarul meu insista, dar sa stiti ca totusi sunt sincer, dar oricum altceva am vrut sa spun" este o penibilitate totala.
Mai întâi John Cena, apoi acest actoraș...
Nyk1 [utilizator], Luni, 31 mai 2021, 19:46
+10/24
Chiar nu mai există ideile de coloană vertebrală și asumarea propriilor idei în rândul actorașilor de la Hollywood?

Și asta o scriu eu, care nu sunt tocmai un susținător al teroriștilor palestinieni. Dar parcă am mai mult respect pentru cei care adoptă păreri contrare față de mine și și le asumă, decât pentru cei cu coloana flexibilă.
inca 5 comentarii comenteaza