Joe Lara, vedeta serialului "Tarzan: The Epic Adventures", presupus mort după un accident de avion. "Nu mai căutăm supravieţuitori" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0604miercuri 16 iun 2021

Joe Lara, vedeta serialului "Tarzan: The Epic Adventures", presupus mort după un accident de avion. "Nu mai căutăm supravieţuitori"

de V.M. Luni, 31 mai 2021, 17:08
- a A+
Imagine
Actorul Joe Lara, cunoscut din serialul "Tarzan: The Epic Adventures", se afla la bordul unui mic avion care s-a prăbuşit în Tennessee, Statele Unite. Duminică, salvatorii nu mai aveau nicio speranţă să găsească supravieţuitori, relatează AFP.


"Nu mai căutăm supravieţuitori în acest stadiu", a declarat şeful echipei de intervenţie, Joshua Sanders, într-o conferinţă de presă, potrivit News.ro. Duminică după-amiază, au fost descoperite "mai multe părţi ale avionului precum şi rămăşiţe umane".

Avionul decolase sâmbătă de pe aeroportul din Smyrna, în Tennessee, în direcţia Palm Beach, Florida. Dar s-a prăbuşit la puţin timp după decolare în lacul Percy Priest, la 20 de kilometri sud de Nashville.

Joe Lara, 58 de ani, a devenit celebru pentru interpretarea rolului principal din serialul "Tarzan: The Epic Adventures" (1996-1997).

Soţia sa Gwen Shamblin Lara, de asemenea în avion, conducea un grup de creştini specializat în promovarea pierderii în greutate, Weigh Down Ministries.


2900 de afisari



Niciun comentariu
comenteaza