VIDEO Mugur Mihăescu parodiază clipurile pro-vaccinare ale miniștrilor din cabinetul Cîțu: "Vaccinul, pentru mine, conține un milion de oameni aruncați în sărăcie" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2275marţi 21 sep 2021

VIDEO Mugur Mihăescu parodiază clipurile pro-vaccinare ale miniștrilor din cabinetul Cîțu: "Vaccinul, pentru mine, conține un milion de oameni aruncați în sărăcie"

de I.B. Duminică, 30 mai 2021, 19:58
- a A+
Imagine
Umoristul Mugur Mihăescu stârnește din nou controverse în mediul online cu un clip în care parodiază clipurile pro-vaccinare ale miniștrilor din cabinetul Cîțu.


"Vaccinul pentru mine conține 200.000 de locuri de muncă șterse cu buretele într-o seară, un milion de oameni aruncați în sărăcie. Vaccinul, pentru mine, conține un milion de oameni aruncați în sărăcie. Vaccinul pentru mine conține cenzura celor care au îndrăznit să conteste ordonanțele. Vaccinul contine pentru mine oamenii arși în spitale și pentru care nu a răspuns nimeni. Vaccinul, pentru mine, conține reacțiile aberante și ordonanatele aberante prin care puteai fi săltat de pe stradă la o simplă suspiciune că strănuți. Ah, și mai conține și vreo câteva sute de milioane de măști neconforme care ne-au protejat. Vaccinul pentru mine conține 70% din oameni care nu au mai ieșit la vot pentru că nu au cu cine să voteze... A și mai conține și câteva sute de milioanede măști neconforme care ne-au protejat", spune Mihăescu.
7526 de afisariEducatie 0
337Zdf [utilizator], Duminică, 30 mai 2021, 20:06
+26/44
Doar uitandu-te la “ creatiile “ lui Mihaescu iti poti da seama ce grad de cultura are… 0 carcater , 0 cultura…
Regele penibilului
Dogul [utilizator], Duminică, 30 mai 2021, 20:15
+24/38
Vai, tocmai Leana asta. Restaurantul lui din Centrul Vechi n-a respectat niciodată măsurile sanitare. Anul trecut, am fost de 4 ori (pe terasa) acolo, iar chelnerii nu purtau masca, nu era săpun la baie, se purtau execrabil si… erau cam cum e Garcea asta. Telbelul zice ca vaccinurile au adus sărăcie si locuri de munca pierdute, nu ca fix vaccinul e cel ce poate readuce locurile respective.
inca 12 comentarii comenteaza