Iulia Vântur: Salman Khan este un motivator și muncește din greu; nu-și ia pauze sau vacanțe (Times of India) - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2167duminică 26 sep 2021

Iulia Vântur: Salman Khan este un motivator și muncește din greu; nu-și ia pauze sau vacanțe (Times of India)

de A.Th.C. Joi, 27 mai 2021, 16:53
- a A+
Imagine
Iulia Vântur, care este împreună cu megastarul Salman Khan de ani buni, îl descrie într-un interviu acordat în exclusivitate ETimes ca "fiind uman", care este și numele fundației caritabile a actorului.


Actrița-cântăreață, a cărei voce este auzită în melodia "Seeti Maar" în filmul lui Salman "Radhe: Your Most Wanted Bhai" care va fi lansat curând, a declarat despre actorul de la Bollywood că:

"Simt că este amabil, motivator și foarte muncitor! Nu am văzut pe nimeni să muncească mai mult decât el. Nu-și ia vreo pauză sau o vacanță. Pentru el, viața este muncă și se bucură atât de mult de ea că nu contenește să le spună tuturor să-și găsească o ocupație care să-i facă tot timpul să se simtă parcă ar fi în vacanță."

Iar când nu este la muncă, Iulia spune că actorul din "Dabangg" se dedică multelor sale activități caritabile.

Etichetându-l drept un "dăruitor", ea spune că "Lui Salman îi place cu adevărat ce face și o face din dăruire. Îi pasă mai mult de alții și este un generos. Face toate eforturile ca să facă viața altuia mai bună, ceea ce este o mare calitate, probabil că de aceea îl iubesc oamenii atât de mult. Și probabil din acest motiv l-a și ales Dumnezeu pe el s-o facă, deoarece poate ajuta mulți oameni. Fiind uman – aceasta este cea mai bună caracterizare".


7848 de afisariComentariu sters de utilizator
[anonim], Joi, 27 mai 2021, 18:36
+12/12
Atunci fă la fel(Iulia Vântur).
asavreau [utilizator], Vineri, 28 mai 2021, 8:11
+6/6
Muncește. Nu mai sta pe capul omului. Nu vezi că are treabă?
inca 1 comentariu comenteaza