Tulcea: Minori de 12 şi 13 ani, cercetaţi după ce au încercat să jefuiască o bancă - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0823duminică 16 mai 2021

Tulcea: Minori de 12 şi 13 ani, cercetaţi după ce au încercat să jefuiască o bancă

de V.M. Marţi, 4 mai 2021, 21:35
- a A+
Imagine
Doi minori din oraşul tulcean Isaccea, cu vârste de 12 şi 13 ani, sunt cercetaţi de poliţişti după ce au încercat să jefuiască o agenţie bancară din oraş, se arată într-un comunicat de presă remis marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), transmite Agerpres.


Astfel, în prima zi de Paşte, cei doi copii au spart geamul de la uşa de la intrare în agenţia bancară şi un altul lateral, apoi au scos din funcţiune sistemul de supraveghere video, cu scopul de a sustrage bani, însă nu au găsit niciun leu în banca respectivă.

"În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat. În continuare se efectuează cercetări", se mai specifică în comunicatul IPJ Tulcea.


1075 de afisarisaracii
hanu [utilizator], Marţi, 4 mai 2021, 21:43
+4/4
prea multe filme...daca totusi toata energia aia ar putea fi canalizata in scop constructiv, cum ar fi zugravitul, maturatul, etc.
As fi apreciat mai mult "initiativa" daca ar fi avut un gram de minte/coerenta.
Eu am alt soc
imi_pasa_de_romania [utilizator], Marţi, 4 mai 2021, 23:17
+4/4
Cum au scos din functiune sistemul de supraveghere al unei banci la 12-13 ani? Ma gandesc ca are sistem de backup asa ca nu cred ca doar "se taie un fir".

Dar eu nu ma pricep la lucruri d-astea, nu mi-am pus problema. Sunt un om simplu si care, chiar daca ar putea sa o faca, nu ar face-o pentru ca prefer sa dorm linistit noaptea.

Oricum, sa faci asta de la 12-13 ani, e clar ca vor avea un viitor bun in Parlament.
inca 1 comentariu comenteaza