Psiholog ieşean, găsit spânzurat în biroul său - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0683luni 17 mai 2021

Psiholog ieşean, găsit spânzurat în biroul său

de V.M. Marţi, 4 mai 2021, 20:22
- a A+
Imagine
Un psiholog de la Centrul de Sănătate Mintală din cadrul Institutului de Psihiatrie "Socola" din Iaşi s-a spânzurat în biroul său, el fiind găsit de colegii alertaţi că bărbatul avea pacienţi programaţi la consultaţie, dar nu era de găsit, relatează News.ro.


Psihologul a venit, marţi la prânz, la serviciu, iar colegii săi afirmă că bărbatul nu i-a salutat, apoi s-ar fi închis în birou. Mai mulţi pacienţi erau programaţi la consultaţie la psihologul respectiv, însă acesta nu a fost de găsit, în ciuda apelurilor repetate ale angajatei de la recepţia centrului.

El a fost descoperit de un coleg dintr-un cabinet alăturat.

Un echipaj SMURD s-a deplasat acolo, însă bărbatul decedase deja.

Colegii bărbatului susţin că acesta ar fi fost afectat în ultima perioadă de probleme de sănătate ale unuia dintre copiii săi.

Mai mulţi poliţişti şi procurori s-au deplasat la Centrul de Sănătate Mintală din cadrul Institutului de Psihiatrie Socola din Iaşi şi au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele pentru care bărbatul a recurs la gestul suicidar.


1474 de afisariSaracul copil :(
imi_pasa_de_romania [utilizator], Marţi, 4 mai 2021, 20:35
+7/9
"Colegii bărbatului susţin că acesta ar fi fost afectat în ultima perioadă de probleme de sănătate ale unuia dintre copiii săi."

Pai poate trebuia sa se duca la psiholog, daca era deprimat. Lasand la o parte umorul negru, hai sa ne uitam obiectiv. El era afectat de problemele de santate ale unuia dintre copii. Dar copilul ala? De el ce sa mai zici?!

Din experienta proprie zic, cand copilul este bolnav, cel mai bine si sanatos psihic pentru familie este ca amandoi sa fie stanca, malul, umarul, stalpul, temelia, orice de rezistenta, de suport, ca d-aia e expresie "ne avem unul pe altul". Gestul lui e pura lasitate.

Si ganditi-va asa: ce minunat este pentru tine, dupa ce afli ca tatal tau a murit, apoi afli ca a fost sinucidere. Si partea minunata e cand afli ca e "din cauza" ta, ca ai avut tupeul ordinar si nesimtit sa te imbolnavesti ca sa il afectezi si sa "il faci" sa se sinucida.

De ce folosesc paragraful asta ironic?! Pentru ca momentan nu se stie cauza. Si mi se pare pura iresponsabilitate din partea colegilor lui sa bage un asemenea text fara dovezi, mai ales cand te gandesti cat de fragila poate fi copilul respectiv si dupa boala si dupa sinuciderea tatalui, indiferent de varsta.

Pe scurt: tatal las, colegil de munca iresponsabili, iar copilul victima de 3 ori, din pacate. Ca sa nu mai vorbim de restul familiei.
pai
codyrocco [utilizator], Marţi, 4 mai 2021, 20:30
+1/3
n-ar trebui chemati in service toti clientii psihologului, sa zicem din ultimul an?
comenteaza